Nokia N8 или Iphone4
Re: Nokia N8 или Iphone4
За пореден път оставам неразбран.
Сравнението ми беше между покупката на кой да е хай-енд смартфон и на по-евтин такъв или фийчърфон.
Сравнението ми беше между покупката на кой да е хай-енд смартфон и на по-евтин такъв или фийчърфон.
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Да ти имам оптимизма, сега разбирам колко малко ме познаваш :)
Ползвам почти всички функции на телефона, но разбира се [B]най много за говорене го използвам. [/B] все пак това е телефон най вече.
На второ място за ровене в нета или тъй нареченото браузване.
Ползвам го и за игри, за Gps навигация,снимане, гледане на видео клипове, друго не се сещам.
Само да вметна предния месец имам използвани 4000 минути от Galaxy S. Като батерията ми държи много добре.
Ползвам почти всички функции на телефона, но разбира се [B]най много за говорене го използвам. [/B] все пак това е телефон най вече.
На второ място за ровене в нета или тъй нареченото браузване.
Ползвам го и за игри, за Gps навигация,снимане, гледане на видео клипове, друго не се сещам.
Само да вметна предния месец имам използвани 4000 минути от Galaxy S. Като батерията ми държи много добре.
И това ли е всичко, което правиш? Че за това не ти трябва ОС. :D
-
Добре , я кажи ти твоя телефон за какво го използваш?
Ще ми е за трети път в последния месец. Да си следял. Впрочем, искам да добавя, че върху телефона си се уча да създавам програми.
-
Хайде помъчи се да видим какво ще измислиш, интересно ми е:D
Специално за теб няма да направя нищо. Потърси, имам 2хх мнения този месец, няма да ти е много трудно. И престани да апамиш в темата. Нямаш опит нито с айФоун, нито с Н8, за да изразяваш толквао бурно мнение на място, където се обсъжда избор между двата.
следя си електромера
пускам си климатика , предаване , бойлер и разни други работи преди да се прибера/не защотот не могат да се програмират.просто ми е кеф/
обработвам си документи и си следя нещата през камерата в офиса и някой други обекти
както и печат - дистанционен
качване на клипове , снимане и прочие няма нужда от споменаване
напоследък се зарибявам да си рисувам репродукции/не че се получава нещо но ми е интересно/
чат - пат го изпозлвам като wifi receiver
меря си пулса,кръвното и прочие сегменти/вървя към възраст в която ме очакват инсулт , инфаркт и прочие разни неща/ чух от едно местенце че скоро ще мога да си меря и нивото на кръвната захар.
ще взем да спра до тук. любезно искам да спомена че дреболий като клозетника facebook и прочие лакърдии не присъстват в ежедневието ми , но предполагам че ще може да се справи.
опа
новото нещо - през 3,5мм жак вече имам една джаджа с която мога да си пазарувам разни работки от където ми скимне със думата ОТМЪ.
не казвам че някой от нещата не може да прави и псевдо лидера nokia. но някак си по-лесно и по-леко се получават с apple.ти остави другото ами и работят.
дискретно се извинявам че си позволих да отговоря на въпрос към keyone
пускам си климатика , предаване , бойлер и разни други работи преди да се прибера/не защотот не могат да се програмират.просто ми е кеф/
обработвам си документи и си следя нещата през камерата в офиса и някой други обекти
както и печат - дистанционен
качване на клипове , снимане и прочие няма нужда от споменаване
напоследък се зарибявам да си рисувам репродукции/не че се получава нещо но ми е интересно/
чат - пат го изпозлвам като wifi receiver
меря си пулса,кръвното и прочие сегменти/вървя към възраст в която ме очакват инсулт , инфаркт и прочие разни неща/ чух от едно местенце че скоро ще мога да си меря и нивото на кръвната захар.
ще взем да спра до тук. любезно искам да спомена че дреболий като клозетника facebook и прочие лакърдии не присъстват в ежедневието ми , но предполагам че ще може да се справи.
опа
новото нещо - през 3,5мм жак вече имам една джаджа с която мога да си пазарувам разни работки от където ми скимне със думата ОТМЪ.
не казвам че някой от нещата не може да прави и псевдо лидера nokia. но някак си по-лесно и по-леко се получават с apple.ти остави другото ами и работят.
дискретно се извинявам че си позволих да отговоря на въпрос към keyone
Няма нищо, дори е по-добре, че получаваме още един отговор, вместо за 88-и път да обяснявам какво правя с телефона. В един момент просто губя интерес едни и същи хора да ме питат едни и същи неща.
-
Определено имаш чувство за хумор,
а дали може да се следи психичното състояние на собственика и ако да при нужда да го прибират на интензивно лечение за психотерапия:)
а дали може да се следи психичното състояние на собственика и ако да при нужда да го прибират на интензивно лечение за психотерапия:)