Nokia N8 или Iphone4
Re: Nokia N8 или Iphone4
Благодаря ви много колеги,за мненията и напътствията.ноооооооооооооооооо аз все още не сам решил.макар 4е маи избора ми клони към И4.Но за мен си остава проблема с българския език в него,и си е голям проблем просто защото не мога да се оправя с др език.Но все пак ви благодаря много.(yes)(yes)(yes)
Ще го джейлбрейкнеш, а после ще му сложиш айФонетик и имаш български език. Ако не разбираш как, пиши ми, когато го купиш.
любезно искам да те уверя че решението на твоя проблем с english language
се казва rosetta stone.теглиш , инсталираш езиковия пакет и си учиш английски по един чудесен начин.успоредно с това се радваш на чудесно устройство.
освен това
- има виртуален учител за iphone
- има речници за ipone
- има чудесени преводачи
- има дори диктор
мисля да спра до тук
освен това , чудесно ще се напасне ученето на език с употребата на iphone и някак си интуитивно грабнат от интереса по устройството и току виж си научил доста :) пробвай се
се казва rosetta stone.теглиш , инсталираш езиковия пакет и си учиш английски по един чудесен начин.успоредно с това се радваш на чудесно устройство.
освен това
- има виртуален учител за iphone
- има речници за ipone
- има чудесени преводачи
- има дори диктор
мисля да спра до тук
освен това , чудесно ще се напасне ученето на език с употребата на iphone и някак си интуитивно грабнат от интереса по устройството и току виж си научил доста :) пробвай се
Периодично се пуска една и съща тема, винаги от "нов" потребител, винаги с цел зараждането на безсмислен спор...
Така като гледам едни и същи балъци(+модератор) му се връзват и добре развиват темата.(yes)
Така като гледам едни и същи балъци(+модератор) му се връзват и добре развиват темата.(yes)
Извиняваме се, че във форум за мобилни телефони ние обсъждаме... мобилни телефони. :D
[Quote]Тема: Re: Nokia N8 или Iphone4
Автор: Samsung Galaxy S
Публикувано: 27.01.2011 16:03
...
а дали може да се следи психичното състояние на собственика и ако да при нужда да го прибират на интензивно лечение за психотерапия[/Quote]
x2
Доста важен въпрос!
Автор: Samsung Galaxy S
Публикувано: 27.01.2011 16:03
...
а дали може да се следи психичното състояние на собственика и ако да при нужда да го прибират на интензивно лечение за психотерапия[/Quote]
x2
Доста важен въпрос!
Не може, защото ти щеше да си се върнал в първи клас преди много време, ако имаше такива екстри, Ив.
-
- Регистриран: 23 окт 2010, 15:59
Положението е много просто:
- ако избереш iPhone 4 - ние ще сме виновни
- ако избереш N8 - сам си си виновен
- ако избереш iPhone 4 - ние ще сме виновни
- ако избереш N8 - сам си си виновен
-
- Регистриран: 27 сеп 2007, 00:01
[Quote]Защото аз оставам с впечатление, че операционната система е нелогична.
Въпросът тук е съвсем друг и няма нищо общо с iOS, Android, Nokia и т.н. Въпросът е чисто финансов - защо да си купя Porsche, като мога да си купя Голф, защо да си купя Bang & Olufsen, като мога да си купя Logitech, защо да си купя Rolex, като мога да си купя китайски часовник.
Да, съвсем нелогично е човек да хвърли сравнително голяма сума пари за телефон, когато трудно свързва двата края. Това обаче (за щастие) не е моят случай, следователно не ме вълнува.[/Quote]
Интересното е че във най-богатите ми приятели и познати виждам BlackBerry, a ne iPhone :D Макар че имат възможности да си купят по 1000 айфона.
Въпросът тук е съвсем друг и няма нищо общо с iOS, Android, Nokia и т.н. Въпросът е чисто финансов - защо да си купя Porsche, като мога да си купя Голф, защо да си купя Bang & Olufsen, като мога да си купя Logitech, защо да си купя Rolex, като мога да си купя китайски часовник.
Да, съвсем нелогично е човек да хвърли сравнително голяма сума пари за телефон, когато трудно свързва двата края. Това обаче (за щастие) не е моят случай, следователно не ме вълнува.[/Quote]
Интересното е че във най-богатите ми приятели и познати виждам BlackBerry, a ne iPhone :D Макар че имат възможности да си купят по 1000 айфона.
[Quote]Няма Bluetooth[/Quote] :D:D:D