Nokia N8 или Iphone4

sfan
Регистриран: 22 май 2006, 20:31

Re: Nokia N8 или Iphone4

Мнение от sfan » 27 яну 2011, 22:21

"Дали ще root-ваш при Android или ще jailbreak-ваш при iOS е все тая. И двете се налагат."
Това разбира се както и двамата знаем е лъжа.(whistle)И по-добре не отговаряй, да не обяснявам що.8)

bisaka
Регистриран: 01 фев 2007, 16:03

Мнение от bisaka » 27 яну 2011, 22:34

[Quote]Интересното е че във най-богатите ми приятели и познати виждам BlackBerry, a ne iPhone Макар че имат възможности да си купят по 1000 айфона.[/Quote]

Може би защото телефонът им е последното нещо за което мислят и стига да върши работа е без знчение какъв е?
Или може би защото ББ се води бизнес телефон?
Всеки ,който се интересува и разбира от телефони и иска да си купи най-добрия смартфон на пазара ще се обърне към иОС и Андроид,евентуално към Уиндоус. (whistle)

По темата: н8 реално не е конкурент на 4 като изключим камерата .Аз заложих на Галакси С и не смятам,че сгреших,но за някой не много запознат с технологиите мисля,че 4 си заслужава поради по-простия интерфейс. (yes)

kadiev
Регистриран: 04 сеп 2004, 15:52

Мнение от kadiev » 27 апр 2011, 14:00

Абе пич какво ми го хвалиш тоя iphone4 дето ако не си го облякъл с гумен комуфлаш няма да имаш сигнал докато говориш. Проблема с антената е най важното нещо което трябва да се казва на всеки който се е заблудил да взима iphone4. Колкото до Nokia N8 наистина няма по-добър телефон като функции и качество на разговор и т.н. но наистина софтуерът е зле. Затова Nokia се обедини с Microsoft за да предложат на пазара топ телефон с много по-добър интерфейс от симбиан.;)

E34v8
Регистриран: 02 окт 2009, 11:58

Мнение от E34v8 » 27 апр 2011, 14:39

Пич, остави го тоя софтуер, хардуерът на Н8 е още на "дърва и въглища". Има някой полезни функции, но с този процесор, РАМ, ГПУ и дисплей не е конкурентен.
А толкова големи надежди имах за Н8...

Отговори