Nokia призна, че малък брой N8 от първата партида имат проблеми

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Re: Nokia призна, че малък брой N8 от първата партида имат проблеми

Мнение от Nistel » 19 ное 2010, 20:02

Нокия 5800 е синоним на дефект. Това е един от най-чумавите телефони правени някога. За справка виж темата на телефона тук или питай по сервизите какво им е мнението за нея.

Както доста други събрати става за ползване около една година след като излезе и изчистят всички бъгове до колкото може софтуерно. Лошата изработка, която си личи по хлопащите капация изобщо да не я подхващам. Нокия са много далече от стандартите, които самите те поставиха преди време.

Такива мнение имах една Нокия и работеше значи всички Нокии са върха не ги смятам за сериозни. Тук има много хора, които се занимават професионално с продажба и сервиз на мобилни телефони и просто не е сериозно да се дават такива мнения и още по-малко съвети.

Междудругото тук може би е единствения форум в който фаталните хардуерни дефекти на Нокия телефон са възхвалявани (woo)

A.M.K.
Регистриран: 25 май 2008, 14:34

Мнение от A.M.K. » 19 ное 2010, 20:53

Моято 5800 вече почти 2 години ми служи вярно без да е мръднала. ;)(cyber)

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Мнение от Samsung Galaxy S II » 19 ное 2010, 23:34

[Quote]За справка виж темата на телефона тук или питай по сервизите какво им е мнението за нея.[/Quote]

Защо да го правя аз самия съм е ползвал и е работила без отказано, не хлопа и не скърца но си е голяма бъгня софтуера и куца но има уникални стерео тонколонки.
Липсват ми стерео тонколоните :)

[B]5800 НЕ Е СИНОНИМ НА ДЕФЕКТ[/B], ТОВА ГО ПИША СЪВСЕМ ОТГОВОРНО!!! Лично съм е ползвал повече от година.

Това е най-добрия телефон за слушане на музика през тонколоните. Който не го е чул неможе да го сравни.

Nistel

Мнение от Nistel » 19 ное 2010, 23:39

Сериозно ли мислиш, че едната бройка 5800, която си ползвал е представителна извадка?

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Мнение от Samsung Galaxy S II » 20 ное 2010, 00:03

За парите който струва телефона си заслужава.
между другото сега се сетих че му се развали слушалката но след осмия месец на ползване от мен или общо 10 месеца след пускане на телефона и то защото аз го ударих на няколко пъти, просто почти не съм го пазил телефона както пазя сега Galaxy S.

sfan
Регистриран: 22 май 2006, 20:31

Мнение от sfan » 20 ное 2010, 00:30

Когато телефон е продаден в многомилионен мащаб, и се е превърнал във бестселър и вниманието е фокусирано върху него е напълно нормално да има и дефектни бройки, по-важното е какво се прави след откриването на този проблеми, дали се признава, за грешката допусната във фабриката, или почва да се хвърля кал по-другите производители, че видите ли и техните телефони имат проблеми. От което излиза, че от епъл признават, че не правят по-качествени продукти от нокиа, хтс, самсунг, сони ериксон.8)
п.с. като стана въпрос и с мойта 5800 навремето не съм имал никакви проблеми.
Ако говорим нещо за синоним на дефект, то това би трябвало да е айфон 4, щот при него при всички има проблем с антената, при 5800 беше само при първата партида произведена май в унгария. А и 5800 е първия опит на нокиа в този сегмент, докато на епъл е четвърти.

Nistel

Мнение от Nistel » 20 ное 2010, 08:31

При Нокия, когато има проблеми а те са много се възхваляват тук. Нокия 5800 вмомента няма вече проблеми, но когато излезе беше много зле.

За и4 хайде да не говорим .. аз човек изпитал проблем с нея не съм виждал на живо. Многократно съм пробвал да възпроизведа проблема, но не става.

Говорете от личен опит а не каквото се опитват да ви внушат платените хейтъри. Мислиш ли, че ако имаше реален проблем щеше да е толкова продаван. Просто поредната манипулация ..

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 20 ное 2010, 11:39

N8, която не се включва е точно толкова полезна, колкото и N8, която се включва. ;)

ShinG0
Регистриран: 17 май 2005, 18:06

Мнение от ShinG0 » 20 ное 2010, 12:21

[Quote]N8, която не се включва е точно толкова полезна, колкото и N8, която се включва. ;) [/Quote]
За теб нали :)
Умно момче си и знаеш, че няма пълна истина - има само гледни точки. (beer)

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Мнение от jamesjames » 20 ное 2010, 12:24

5800 не е имал многомилионни продажби, не е бил бестселър, но определено се превърна в олицетворение на най-некачественото изпълнение на телефон някога.
С две думи - epic fail.

Отговори