Nokia пусна SDK за разработване на приложения за N97
Nokia пусна SDK за разработване на приложения за N97
Това добро ли е?
Re: Nokia пусна SDK за разработване на приложения за N97
Може да се каже, че е добре, но с този процесор можеш да срешнеш доста проблеми. Ще видим като излезе.
5800 вече върви много по-бързо от началото и всички оптимизации направено по софтуера му досега ще намерят място и при N97. тези 65mhz отгоре със сигурност също няма да го забавят
Звучиш така, сякаш би поддържал и идеята всички компютри да работят на AMD Athlon 3000+ на 1,8 GHz, само че да са клокнати. Знам, че малко излизам извън темата, но моля те, chilko, посочи ми 5-10 неща, които ще превърнат N97 в един от най-продаваните телефони.
1. Все още доброто реноме на марката сред масите
2. Сериозна реклама
3. OVI Store
4. Софтуер работещ само на N97 ! И средния пръст показан на потребителите на 5800 .
5. Хардуерна клавиатура, за хората които смятат да се счупват от писане, пък и за тези които не са свикнали с тъч дисплеи
2. Сериозна реклама
3. OVI Store
4. Софтуер работещ само на N97 ! И средния пръст показан на потребителите на 5800 .
5. Хардуерна клавиатура, за хората които смятат да се счупват от писане, пък и за тези които не са свикнали с тъч дисплеи
1. Отново за тези, които не разбират ни най-малко.
2. Не е толкова сигурно.
3. Това не би накрало почти никой да избере телефона пред конкуренцията, поради простата причина, че вечеи и дугите си имат подобни "магазини"
4. Тук не става въпрос само за избора на Н97 пред 5800.
5. Тук съм съгласен.
2. Не е толкова сигурно.
3. Това не би накрало почти никой да избере телефона пред конкуренцията, поради простата причина, че вечеи и дугите си имат подобни "магазини"
4. Тук не става въпрос само за избора на Н97 пред 5800.
5. Тук съм съгласен.
1. Тези хора са преобладаващата част
2. Как няма да си рекламират "флагмана"
3. Времето ще покаже
4. Софтуера от N97, няма да работи и на hd и idou
5. Добре ;)
2. Как няма да си рекламират "флагмана"
3. Времето ще покаже
4. Софтуера от N97, няма да работи и на hd и idou
5. Добре ;)
-
- Регистриран: 09 апр 2009, 21:36
А защо никой не допуска че може Nokia N97 да стане пазарен хит и както 5800 да удвои дела на Nokia при смартфоните?
Защото хората, които коментират телефона тук разбират достатъчно, за да разберът, че този телефон е стар! В него няма нищо, което да събуди мисълта, че може да стане пазарен хит, защото просто това е поредният клнинг на Н95, но с друг дисплей и нова клавиатура. Това ли правеха Нокиа тези няколко години?!
Не, правиха 5800....