[Quote]Мобилна OS на m$ има много преди google да купят android.[/Quote]
хахах е да те някой хора са и на Windows 98 :D
Разликата е че развитието на WP е доста по-бавно в сравнение с Android.
[Quote]Те и Андроид да сложат (Или WP да се подобри), телефоните им пак с абсолютно нищо освен камери не впечатляват[/Quote]
Всъщност като изработка изглеждат доста добре.Ако на един S4 махнеш Android-a и той не изглежда особено впечатляващо :D
А иначе те Nokia докато се \"възстановят\" ще има да почакаме.А и Windows Phone е рано да се каже че е стигнал позициите на iOS и Android.
Nokia със загуба от 115 милиона евро за тримесечието
Re: Nokia със загуба от 115 милиона евро за тримесечието
Нокия - това е Царят!
Царят е гол :D
:D Гол ама цар :D
Ако догодина Нокиа не предложат нещо наистина иновативно и съвременно скачам на Сони. Тва Ultra Z би ми свършило чудесна работа, а 808 ще е идеалния 2ри телефон.
Ако догодина Нокиа не предложат нещо наистина иновативно и съвременно скачам на Сони. Тва Ultra Z би ми свършило чудесна работа, а 808 ще е идеалния 2ри телефон.
Догодина и аз се мятам на Сони Ултра. Много ми харесват вече новите им модели. Дано до тогава да оправят проблема със звука заради водоизолацията. Другият ми фаворит са Ху*вей...(whistle) май, ще изневерявам на Самсунг.:D
По темата: @РИМ, Нокиа бяха царе едно време, но вече не са! Бях им голям фен и нищо друго не признавах въпреки, че доста години не мръднаха в развитието на Симбиан, чак накрая, защото усетиха здравата конкуренция на iOS и Android, но вече беше късно. Symbian OS умря, а беше добра... Сега се опитват да си върнат позициите с тоя \"разграден двор\" WP, пожелавам им успех, дано, само не се закопаят още по-дълбоко!;)
По темата: @РИМ, Нокиа бяха царе едно време, но вече не са! Бях им голям фен и нищо друго не признавах въпреки, че доста години не мръднаха в развитието на Симбиан, чак накрая, защото усетиха здравата конкуренция на iOS и Android, но вече беше късно. Symbian OS умря, а беше добра... Сега се опитват да си върнат позициите с тоя \"разграден двор\" WP, пожелавам им успех, дано, само не се закопаят още по-дълбоко!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra