Nokia сервиз = некадърни лъжци

vladodi
Регистриран: 11 яну 2014, 10:17

Nokia сервиз = некадърни лъжци

Мнение от vladodi » 11 яну 2014, 10:25

Никога вече Nokia. След като веднъж не можаха да оправят телефона в гаранционния сервиз, вторият път ми го върнаха с отказана гаранция, защото бил мокрен. Лъжа която разбира се е недоказуема и най-удобна. Много интересно как повтаряше един и същи дефект и нов и уж мокрен. Nokia България = некоректни лъжци.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Nokia сервиз = некадърни лъжци

Мнение от AVKansazov » 11 яну 2014, 17:10

А мокрил ли си го?
Една две капки да се вмъкнат или да си го държал на влажно и си готов.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Мнение от A4i » 11 яну 2014, 23:14

Сензорите за намокряне са ментета от всякъде. Ако въобще ги има могат да регистрират влагата от изпотяване, Поставете си смартфона във вътрешия джоб на якето и се разходете пеша 1км. Стъклото на смарта ще е цялото в конденз и вероятно сензора ще е сработил. Принципно лентовите кабели окъсяват при намокрене с чиста вода и то само защото водата разтваря натрупалите се там соли от изпотявне. Медта не се окислява в контакт с чиста вода, само от солена. (woo)

stefanicio
Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
Контакти:

Мнение от stefanicio » 11 яну 2014, 23:52

[Quote]Сензорите за намокряне са ментета от всякъде[/Quote]
О да, напълно съм съгласен. Apple загубиха дело точно за този сензор. Оказа се, че изключително случайно и неволно сработвал и в следствие на това не са уважени хиляди гаранционни иска (рекламации). Няма спасение с тези сервизи. Ако решат, ще ти оправят телефона и ще минеш толкова леко, че ще си очарован от обслужването. Решат ли обаче да те разиграват, направо ще ти направят живота черен. Нито КЗП нито нищо може да ги стресне. Цитират си законите и си ги изкривяват както си пожелаят. Просто трябва да стискаш палци, за да не стискаш зъби след това....

rumbo
Регистриран: 26 юни 2005, 08:30

Мнение от rumbo » 12 яну 2014, 09:48

[Quote]След като веднъж не можаха да оправят телефона в гаранционния сервиз, вторият път ми го върнаха с отказана гаранция, защото бил мокрен.[/Quote]

Първият път като ти го взеха и върнаха, писали ли са на протокола, че е мокрен.
Ако са ти го взели 2-я път за същия проблем и чак тогава са се сетили, че е мокрен, мисля че можеш доста сериозно да оспорваш това- пред КЗП или дори в съда

aazzssaamm
Регистриран: 29 ное 2010, 15:27

Мнение от aazzssaamm » 12 яну 2014, 14:25

[Quote...]След като веднъж не можаха да оправят телефона в гаранционния сервиз, вторият път ми го върнаха с отказана гаранция, защото бил мокрен....[/Quote]

Здравейте.Моят още на първото ходене в сервиз, след три месеца безпроблемна експлоатация , му отпадна гаранцията, защото платката била \"корозирала\" и телефона имал \"неизвестна течност\" вътре. Смешно е, но сме потърпевши от тези своеволия на тези т.нар. сервизи.Остава ми само да си плащамна Виваком., за нещо вече неработещо.

vladodi

Мнение от vladodi » 13 яну 2014, 18:38

Не съм го мокрил, но перверзията е че първият път го връщат без изобщо да са го оправили и на втория път измислят тази простотия за да си измият ръцете. Ако някой го е мокрил то това са те.

vladodi

Мнение от vladodi » 13 яну 2014, 18:48

Взеха го и го върнаха с уж нов софтуер. Ясно е ,че това с мокренето е долна лъжа която обаче е недоказуема. Те може да са го намокрили нарочно и знаят че не мога да го докажа? Телефона е нисък клас ,но въпросът е в отношението. Не ми се занимава с комисии, а и нямам време за това. Реших да пиша във форума за да знаят тези които са решили да купуват Нокиа че няма гаранционен сервиз а мошеници.

vladodi

Мнение от vladodi » 14 яну 2014, 19:56

Забравих да спомена че става въпрос за \"сервиза\" - Мост компютърс - това са жалките измамници и поредното недоразумение на Нокиа България!

Swabhav
Регистриран: 27 фев 2009, 17:19

Мнение от Swabhav » 15 яну 2014, 09:38

[Quote]Забравих да спомена че става въпрос за \"сервиза\" - Мост компютърс - това са жалките измамници и поредното недоразумение на Нокиа България![/Quote]

Да бе почнал с това, че става въпрос за Мост компютърс. Имал съм големи проблеми с техният сервиз на компютри. Накрая им бих шута. (angry). Има и друг официален вносител: Тотал телеком ЕООД тел : 02/8683236, email: [email protected]. Това пише на кутията на моя телефон. Пробвай там да питаш за друг сервиз. С Мост не се занимавай, те са измекяри и мошеници. Успех

Отговори