Nokia ще представи E6 и X7 на 12 април, видео на X7 вече се появи онлайн
Re: Nokia ще представи E6 и X7 на 12 април, видео на X7 вече се появи
И аз така направих. От 5800 с две стерео говорителчета минах на телефон с едно. Не смятам, че специално за телефоните обаче е важно с колко говорителчета са, а по - скоро и един да е, но да е качествен.
-----
Нокиа продължават да правят дисплеите си в кофти формат. Доста тесни и продълговати, което на мен не ми допада.
-----
Нокиа продължават да правят дисплеите си в кофти формат. Доста тесни и продълговати, което на мен не ми допада.
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Там е проблема че на galaxy S1 не му е качесвен говорителя и това е един голям минус като цяло за телефона, докато предния ми 5800 беше със страхотен саунд,нещо което много ми липсва в сегашния ми телефон, дано поне Galaxy S2 да е с наистина качествен говорител.
*facepalm*
Абе вие да не сте някои 15 годишни деца които се събират пред входа и си пускат музика по телефоните?
Каде изобщо го ползваш това? В колата? На работа? Вкъщи? В парка?
Сериозно, кой си пуска мизука на телефона и я слуша през вградените говорители?
Абе вие да не сте някои 15 годишни деца които се събират пред входа и си пускат музика по телефоните?
Каде изобщо го ползваш това? В колата? На работа? Вкъщи? В парка?
Сериозно, кой си пуска мизука на телефона и я слуша през вградените говорители?
И да не ти се вярва има хора, които държат на силния и качествен звук и аз също съм от тях. (yes) Дано телефончето си заслужава.
[Quote]Каде изобщо го ползваш това? В колата? На работа? Вкъщи? В парка?
[/Quote]
В парка, на морето, навън сред природата на по бири с приятели, в тоалетната...
Все пак това е мултимедиен телефон и е за хората, които обичат да се забавляват :)
Дано да има радио и hdmi.
[/Quote]
В парка, на морето, навън сред природата на по бири с приятели, в тоалетната...
Все пак това е мултимедиен телефон и е за хората, които обичат да се забавляват :)
Дано да има радио и hdmi.
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
В банята докато се къпя си пускам музика през телефона примерно или пък когато си почивам го ползвам като касетофон.Слушам и английски релакса варна и тн. изобщо много си е полезно това телефона ти да има супер саунд и този телефон ако работи добре бих си го взел вместо glaxy S2 ако последни пак е с умряла тонколона.
Като пуснат новите моделчета след няколко месечно чакане ще прочетем:
[Quote]Първите ми впечатления - заби поне 10 пъти, рестартира се сам няколко пъти, включително и тази нощ [/Quote]:D:D:D
[Quote]Първите ми впечатления - заби поне 10 пъти, рестартира се сам няколко пъти, включително и тази нощ [/Quote]:D:D:D
Ще го пуснат юни
http://www.engadget.com/photos/three-uk-leaked-roadmap-with-galaxy-s-ii-mini/#3984949
http://www.engadget.com/photos/three-uk-leaked-roadmap-with-galaxy-s-ii-mini/#3984949
Какво значи "качествен говорител" когато се отнася до телефон? Да се чува добре при разговор? Или да свири добре музика? Защото ако е второто, само бих съчувствал на човека който доброволно се изтезава по този начин. Няма "качество" в телефона, няма го и в компютърния "гърмялник" на който се мъчат 99% от тийновете вкъщи, нито дори в мини уредбата. Спрете да се хващате на тъпи маркетингови шеги и се замислете дали след 10 години ще имате слух. Защото няй - вероятно няма.
Виж как си се досетил от първия път. Значи да чувам ясно когато водя раговор на "говорител".
Това имах предвид под "качествен говорител" за телефон. Ти какво реши - широколентов хай енд ли? :D
Това имах предвид под "качествен говорител" за телефон. Ти какво реши - широколентов хай енд ли? :D