Nokia ще представи E6 и X7 на 12 април, видео на X7 вече се появи онлайн
Nokia ще представи E6 и X7 на 12 април, видео на X7 вече се появи онла
Интересен дизайн, тънък, солидна изработка и голям Clear Black Display.
Това е в общи линии.(cyber)
Забележете в какво време само му правят ревю на открито и всичко се вижда без проблем.(yes)
Това е в общи линии.(cyber)
Забележете в какво време само му правят ревю на открито и всичко се вижда без проблем.(yes)
Re: Nokia ще представи E6 и X7 на 12 април, видео на X7 вече се появи
Това си е доста голям плюс. Именно заради слабата видимост на слънце си мислех да си взема lg optimus black. Любопитно ми е какво ще представлява нокиата на практическите тестове. По ревютата всички телефони, докато не излезнат на пазара, са перфектни :)
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Интересно ми е с колко тонколони ще е? Две или 4?
Ако си купиш телефон заради броя на спийкърите, никога, ама [B]НИКОГА[/B] не спори с мен по каквкото и да е тема, обхваща телефоните, с мен!
Със 5+1 ще е, full surround!
Хахаха... абе я се опомни...
Хахаха... абе я се опомни...
4, поне ако се вярва на предварителните новини. За мен това ще е най-добрият телефон на нокиа до момента. Симбиан е пътник, но поне още 2-3 години ще е актуален. А не вярвам някой да си купува телефон с цел да го използва повече от година-две.
Интерфейсът на Symbian е значително подобрен, трябва да се признае. Ако не беше Елоп, това все още нямаше да се е случило.
Всичко това вече сме го виждали, тук просто презентирането на промените е по-добро.
Реалната промяна при интерфейса идва по-нататък. :)
На мен ми е по-интересно дали с тези нови модели, ще видим осъществяването на заканата от страна на Нокия да скъси драстично периода от обявяването на дадено устройство до неговото реално пускане на пазара.
В twitter излезе инфо, че този период щял да бъде [B]две седмици[/B], дано да е вярно. (cyber)
Реалната промяна при интерфейса идва по-нататък. :)
На мен ми е по-интересно дали с тези нови модели, ще видим осъществяването на заканата от страна на Нокия да скъси драстично периода от обявяването на дадено устройство до неговото реално пускане на пазара.
В twitter излезе инфо, че този период щял да бъде [B]две седмици[/B], дано да е вярно. (cyber)
-
- Регистриран: 17 ное 2007, 00:24
Интерфейсът наистина изглежда значително по-добре както каза deezel.Дано да започнат да изкарват по-добри телефони отсега нататък и да се върнат в играта.
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Ако са 4 тонколоните ,ще е първия телефон с толкова много тонколони слагани в телефон, което го прави уникален и с 4 инчовия дисплей и обновения Symbian ще е доста добро телефонче.
Клим това че попитах за броя на тонколоните сложени в телефона, го направи престъпление, хайде успокой се идва лятото и мисли за нещо по хубаво ;):P
Когато имаш телефон с 2 стерео тонколони който си ползвал редовно и минеш на една тогава ще разбереш защо питам, за мен всеки детаил в телефона е важен.
Клим това че попитах за броя на тонколоните сложени в телефона, го направи престъпление, хайде успокой се идва лятото и мисли за нещо по хубаво ;):P
Когато имаш телефон с 2 стерео тонколони който си ползвал редовно и минеш на една тогава ще разбереш защо питам, за мен всеки детаил в телефона е важен.