Новите модели на Nokia

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Новите модели на Nokia

Мнение от board » 06 дек 2007, 01:56

Последния път когато използва фразата : "От сигурен източник имам информация" , трябваше Е66 и N96 вече да са обявени . Но за съжаление не стана.
Сега след появата на новината за новия слайд патент на нокиа , пак се очаква нов супер телефон ,но дали ще е така , май ще трябва да изчакаме за да видим.

m-r,esato
Регистриран: 19 май 2007, 22:52

Мнение от m-r,esato » 06 дек 2007, 14:16

Тогава сигурния източник беше Eomer от M-R. Той никога не е давал грешна информация. Причината да не ги анонсират тогава е било отлагане на момента или нещо друго, но не се съмнявам в достоверността на неговата информация.

Сега източникът е друг и също му имам доверие. Не задължавам никого да вярва, просто споделям какво са ми казали.

Твоето предложение е добро да изчакаме и да видим. Честно казано аз не бих искал скоро да бъде обявен нов мултимедиен флагман, който би могъл да засенчи N95 8gb, по простата причина, че смятам да си го взема(N95 8gb) за празниците и не искам след 1-2 месеца да го смятам за стар.

:)

m-r,esato

Мнение от m-r,esato » 08 дек 2007, 20:31

Днес сутринта(3:55) получих това ЛС:

Re: Hey there audiophile :-)
Hi Chris

Sorry not for getting back to you sooner. Thanks a lot for the info, I really appreciate. It's great having for safe keeping. And when I get a phone for review, I'm probably gonna poach you for help :-D

Haven't been so much to the forum lately, but you can catch me at boygeniusreport.com. It has gone unpublished so far, but consider it a secret handshake I write succesor of the N91 ;-).

/mathias

Това означава, че скоро ще видим наследника на N91, вероятно по време на CES International, където би трябвало да видим и наследника на N93. Дано да са едно и също устройство. :)

По чуждестранните форуми се говори, че тогава ще бъдат показани и нови музикални телефони от SE, по-специално Maria. Обаче не можем да бъдем сигурни за това.

EDIT:

По-късно(19:**) получих това ЛС:

Re: Hey there audiophile :-)
Oops sorry, I guess I was a little tired when I wrote. What I meant was the term "Successor of the N91", is sort of a kudos to you, when I use it .
I used it in a critical view on the "comes with music"-concept, but that went unpublished.
But I promise, if I do get my hands on it, you'll be the first I'll tell, hehe.

/mathias

С две думи, бил е изморен и се е объркал. Английският не му е роден език и е възможно да допуска някои грешки. Но когато го вземе, ще ми каже. И ще съм първият, на когото ще каже първите си впечатления. :)

m-r,esato

Мнение от m-r,esato » 20 дек 2007, 20:05

Снимки на Nokia N96.

http://www.s60.cz/c/pristroje-nseries/nova-vlajkova-lod-nokia-n96.htm

stamford_bridge27
Регистриран: 27 сеп 2007, 00:01

Мнение от stamford_bridge27 » 20 дек 2007, 20:36

Според теб кога ще излезе на пазара ? Има ли смисъл да си взема сега N95 8GB ?? Не бързам да си взема телефон. Ако може да ми дадеш съвет ще съм ти много благодарен :)))

m-r,esato

Мнение от m-r,esato » 20 дек 2007, 23:41

Ако не бързаш да си вземаш телефон, ще те посъветвам да изчакаш да минат празниците, независимо какъв телефон искаш да си вземеш, защото цените ще паднат след празниците.

За N96 трябва да мине известно време за да се разбере ако има евентуални проблеми с телефона, вероятно няма да се появи на пазара преди началото на февруари, в България може би дори по-късно ще се появи официално. Имай предвид, че N96 не е наследник на N95, а на N91 и е възможно някои от екстрите на N95/N95 8gb да липсват при него.

m-r,esato

Мнение от m-r,esato » 21 дек 2007, 01:00

Няма информация още, но предполагам, че ще е близък по екстри с N95 8gb. Трябва да има много качествен звук(като за телефон) освен това.

stamford_bridge27

Мнение от stamford_bridge27 » 21 дек 2007, 19:42

Ми аз не бързам да си взимам телефон.Искам като си взема телефон,поне няколко месеца да се радвам на флагман на Nokia :) Не искам като си взема телефон , след няколко седмици да има вече по-хубав телефон от моя :) Но мисля да изчакам малко,за да минат празниците. :))

stamford_bridge27

Мнение от stamford_bridge27 » 21 дек 2007, 19:45

Ми аз не бързам да си взимам телефон.Искам като си взема телефон,поне няколко месеца да се радвам на флагман на Nokia :) Не искам като си го взема след няколко седмици да има вече по хубав телефон от моя. Според теб кога ще има наследник на N95 ?? :?

m-r,esato

Мнение от m-r,esato » 21 дек 2007, 20:41

По същото време, когато излезе N95 8gb - т.е. есента на 2008г. N96 макар да е с по-висок номер от N95 8gb на практика не е флагман, тъй като не предлага нищо ново, освен подобрения звук и повече памет евентуално. Горе-долу когато излезе на пазара очаквам да обявят и наследника на N95, освен ако не са решили да го пускат бързо както N82 - тогава анонса би трябвало да се случи през есента.

Отговори