Официално представяне и на Nokia C7
Официално представяне и на Nokia C7
Тук, камерата е с автофокус, уш. (cyber)(yes)
Re: Официално представяне и на Nokia C7
и трите вероятно са с еднаква камера - т.е. без автофокус
Искаш да кажеш с автофокус. :)
проверих в сайта на nokia и във forum nokia и никъде не се споменава автофокус.
Focus range:
[B]C7 - 100 cm to infinity [/B]
Няма АФ. (cyber)
[B]C7 - 100 cm to infinity [/B]
Няма АФ. (cyber)
А има ли стерео говоррители?
На официалния сайт на Нокия нищо не пише.
Също така някой от изброените има ли стерео говорители: N8, E7, C7, C6-01
На официалния сайт на Нокия нищо не пише.
Също така някой от изброените има ли стерео говорители: N8, E7, C7, C6-01
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
[Quote]Също така някой от изброените има ли стерео говорители: N8, E7, C7, C6-01[/Quote]
Едва ли, но пък за сметка на това ще вършат идеална работа за сапунерка в банята :) Даже вече новите модели спокойно могат да бъдат Сапунерка N8, Сапунерка E7, Сапунерка C7, Сапунерка C6, Сапунерка C6-01. В крайна сметка - сапунерка си е сапунерка. Само аз ли мисля, че тези телефони са с един и същ противен дизайн, а "новият" Symbian си е същата боза ...
Едва ли, но пък за сметка на това ще вършат идеална работа за сапунерка в банята :) Даже вече новите модели спокойно могат да бъдат Сапунерка N8, Сапунерка E7, Сапунерка C7, Сапунерка C6, Сапунерка C6-01. В крайна сметка - сапунерка си е сапунерка. Само аз ли мисля, че тези телефони са с един и същ противен дизайн, а "новият" Symbian си е същата боза ...
Ами всички телефони си приличат,защото дизаинерите са едни и същи във всички производители.Тези ми харесват и като изработка и като вид-много стилни
На мен ми допада С7, но се надявам да е със стерео говорители.
От двете страни на камерата има дупчици и се надявам да е заради тях, а не зарди по-добър дизайн. Някой по-запознат може ли да ме светне за какво са?
От двете страни на камерата има дупчици и се надявам да е заради тях, а не зарди по-добър дизайн. Някой по-запознат може ли да ме светне за какво са?
Явно си само ти и някои заклети айфонаджии.8) N8 па специално е много красив телефон