Първи снимки на Nokia N9
Re: Първи снимки на Nokia N9
Наследникът на Н900 няма да е с АРМ11 процесор, при положение, че самият Н900 е с Кортекс А8 (ако не се лъжа). Абсурдно звучи. Да не говорим, че и Интел са инвестирали много в този проект и няма да допуснат първият представител с МееГо на пазара да крета едва-едва с толкова стар процесор. Според мен АРМ11 намира последното си място в смартфоните на Нокия от начален и среден клас със Симбиан.
И може би за 5-ти път ще го кажа, спрете да сравнявате Симбиан с Андроид. Нямат нищо общо първо като замисъл, второ като целеви пазар. Нищо, че на пръв поглед са конкуренти по пазарен дял. Тези две ОС и телефоните с тях са ориентирани към съвсем различни потребители със съвсем различни нужди и изисквания! МееГо ще се конкурира с Андроид, предстои да видим доколко ще успее...
И може би за 5-ти път ще го кажа, спрете да сравнявате Симбиан с Андроид. Нямат нищо общо първо като замисъл, второ като целеви пазар. Нищо, че на пръв поглед са конкуренти по пазарен дял. Тези две ОС и телефоните с тях са ориентирани към съвсем различни потребители със съвсем различни нужди и изисквания! МееГо ще се конкурира с Андроид, предстои да видим доколко ще успее...
Вместо да му пригласяш, вземи му направи забележка да спре да спами, все пак си модератор...;)(cyber)
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Не е абсурдно. Ако от Nokia решат, че ARM11 + Broadcom BCM2727 е по-добро от ОМАР3, като нищо ще го ползват. Все пак аз смятам, че ще видим точно ОМАР3, но не ми стиска да се надявам, че ще е същия, който е в Droid X.
Все пак дори той на фона на А4 и Hummingbird бледнее доста още сега. Камо ли в края на годината, когато ще имаме модели с ОМАР4
Все пак дори той на фона на А4 и Hummingbird бледнее доста още сега. Камо ли в края на годината, когато ще имаме модели с ОМАР4
Първо спри с твоя спам.
Абе какво да ти кажа.
Много "некадърно и тъпо" е поведението на феновете на конкурентите на Nokia.
Ама какво тъпотии изчетох до тук и то на базата на догадките.
Телефона ми харесва и това е така за много-то доволни и ползващи телефони с логото Nokia.
Дали модела е нещо повече от
[Quote]"Вече и Вуду магии няма да помогнат срещу конкурентните модели смартфони на HTC, Motorola и Samsung. За iPhone няма какво да споменавам, предложенията на Nokia са направо смешни в сравнение с тези на Apple."[/Quote]
няма да споря, защото ТО Е ВИДНО !!!
Много им се радвам на тези "дървени критици" дето при удобен момент си вадят половите органи и започват да си ги мерят.
Е аз ще ви спестя труда и ще ги поставя в известност:
Малки са ви "господа", имате още много да чакате :D (beer)
Много "некадърно и тъпо" е поведението на феновете на конкурентите на Nokia.
Ама какво тъпотии изчетох до тук и то на базата на догадките.
Телефона ми харесва и това е така за много-то доволни и ползващи телефони с логото Nokia.
Дали модела е нещо повече от
[Quote]"Вече и Вуду магии няма да помогнат срещу конкурентните модели смартфони на HTC, Motorola и Samsung. За iPhone няма какво да споменавам, предложенията на Nokia са направо смешни в сравнение с тези на Apple."[/Quote]
няма да споря, защото ТО Е ВИДНО !!!
Много им се радвам на тези "дървени критици" дето при удобен момент си вадят половите органи и започват да си ги мерят.
Е аз ще ви спестя труда и ще ги поставя в известност:
Малки са ви "господа", имате още много да чакате :D (beer)
Добре, изтрий това което е спам, да те видим! Недей писа, колкото само да се намираш на приказка...
предполагам имаш предвид samsung? galaxy s е най-очевидното копие на дизайна на iphone, което е излизало в последно време. с по-лоши материали обаче
-
- Регистриран: 27 юли 2007, 23:38
Дизайна на N9 е добър,затворен ми прилича на N8 само че по изчистен.
Дано само не сгафят с хардуера.
Дано само не сгафят с хардуера.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Проблемът ти е, че въобще не разбираш от телефони. Ама въобще. Нямаш никаква идея каква е разликата между Hummningbird и ARM11, между Super AMOLED и TFT, HD и QCIF.
Телефонът ти харесва само и единствено, защото е водещ модел на Nokia, а очевидно робуваш на марката. Явно, както голяма част от хората, смяташ, че да имаш водещ модел на Nokia е показателно за социалния ти статус. Затова и казваш, че би дал 1500-1600лв (макар и все още да си седиш с N95 от 3 години и повече). Само да знаеш, iPhone е символът на високия социален статус от доста време насам (ако не си чувал ''Nokia си е Nokia'' беше перифразирана в ''Nokia си е Nokia, ама не е iPhone''). Затова и цената му почти не пада. Сигурно до 3 месеца 3GS-ът ми ще струва повече от Galaxy-то.
Наричаш ни ''дървени критици'' просто понеже не разбираш и дума от това, за което говорим. Само успяваш да уловиш, че макар и истина, е кофти за любимите ти Nokia.
Телефонът ти харесва само и единствено, защото е водещ модел на Nokia, а очевидно робуваш на марката. Явно, както голяма част от хората, смяташ, че да имаш водещ модел на Nokia е показателно за социалния ти статус. Затова и казваш, че би дал 1500-1600лв (макар и все още да си седиш с N95 от 3 години и повече). Само да знаеш, iPhone е символът на високия социален статус от доста време насам (ако не си чувал ''Nokia си е Nokia'' беше перифразирана в ''Nokia си е Nokia, ама не е iPhone''). Затова и цената му почти не пада. Сигурно до 3 месеца 3GS-ът ми ще струва повече от Galaxy-то.
Наричаш ни ''дървени критици'' просто понеже не разбираш и дума от това, за което говорим. Само успяваш да уловиш, че макар и истина, е кофти за любимите ти Nokia.
Мен не ме интересува дали разбира или не. Още по-малко кой ще е водеш производител.
Ти обаче със сигурност си за преглед. Толкова безкрайни повторения на едни и същи тези!? Отиди се прегледай !
Ти обаче със сигурност си за преглед. Толкова безкрайни повторения на едни и същи тези!? Отиди се прегледай !