Първи снимки на Nokia N9

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Re: Първи снимки на Nokia N9

Мнение от Capo_69 » 21 авг 2010, 20:44

Ако устройството се справя добре с по-слаб процесор не виждам причина за тревога.
По-важно е крайния резултат. Разбирам че всеки желае по-"силен" процесор за да е сигурен че телефона добре ще се държи.
Не знам, аз принципно не бих "плюл" по нещо в аванс.
Ако ще да е процесора като N97 ако "върви" добре телефона ще се купува и аз бих си го взел.
Не съм си купил до сега нещо по-ново, защото ще ме натоварва повече отколкото сегашния ми телефон.
Да се върна на темата ;)
Като за начало телефона не е лош имайки предвид, че ще е (да цитирам колегата)
[Quote]водещ модел на Nokia[/Quote]
Важно е OS (МееГо) да е лека и да върви добре, подобно на иФона (за мен това е единственото предимство на иФона).
Какъв ще е хардуера...., добре да си помислят :D след това да няма "изненади".

Boixos Nois
Регистриран: 30 яну 2006, 21:00

Мнение от Boixos Nois » 21 авг 2010, 21:05

Аз до сега съм доволен от моя Н900 и операционната система Маемо... така,че не виждам причина следващия ми тел. да не е Н9 с МееГо. А това кой не харесва Нокиа,софтуера им,процесора,въобще не ме интересува. И как само Андроид ставало за ОС.. за мен такъв филм няма. Мразя някой да ми натяква мнения кое не било хубаво,кое не ставало за нищо и т.н.

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 21 авг 2010, 21:21

Много си прав.
Просто има потребители които са си "свикнали" (така да се каже) с OS и общо казано Марка телефон и не желаят да сменят с друго.
Знаят какво да очакват от продукта, не се чупи лесно, опростена OS......
Мен това ме устройва.

<След като излезе модела и го купя :| ако ми е трудна работата с него ще ти го продам на теб :P като за 2-ра употреба ;) >

Boixos Nois

Мнение от Boixos Nois » 21 авг 2010, 21:26

Разбира се,че съм прав!8);)
[Quote]<След като излезе модела и го купя :| ако ми е трудна работата с него ще ти го продам на теб :P като за 2-ра употреба ;) > [/Quote]
Ще се споразумеем.. (yes)(beer)

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 21 авг 2010, 22:28

[Quote]Аз до сега съм доволен от моя Н900 и операционната система Маемо... така,че не виждам причина следващия ми тел. да не е Н9 с МееГо.[/Quote]

Може би възможна причина да не го вземеш е, ако не се различава много от N900 и се окаже, че като си качиш MeeGo и клокнеш леко процесора ще получиш нещо много близко.

Иначе не виждам никакъв смисъл да коментираме телефон, за чиито характеристики не знаем нищо, както и за ОС-а която ще го движи.

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Мнение от jamesjames » 22 авг 2010, 19:26

Кажи ми как да не си повтарям тезите неепрестанно при положение, че някой непрестанно обяснява как е по-добре Nokia с ARM11 от SE с Tegra 2?
Обясни ми и какво правят такива хора в такъв форум?? Как да се държа с тях след стотния пост, че АRM11 е по-добър от i7 просто понеже Nokia го ползва?

Аntipodean
Регистриран: 19 авг 2010, 04:59

Мнение от Аntipodean » 22 авг 2010, 20:52

Не просто твоето е хеит,разбрах ме ти мнението.Казваш го веднъж и спираш,а ти го повтаряш непрестанно и непрекъснато(angry)(no)

Boixos Nois

Мнение от Boixos Nois » 23 авг 2010, 10:46

[Quote]Може би възможна причина да не го вземеш е, ако не се различава много от N900 и се окаже, че като си качиш MeeGo и клокнеш леко процесора ще получиш нещо много близко.[/Quote]
(yes)
Все пак съм достатъчно грамотен и мога сам за себе си да преценя дали ще се различава коренно от сегашния или не.
[Quote]Иначе не виждам никакъв смисъл да коментираме телефон, за чиито характеристики не знаем нищо, както и за ОС-а която ще го движи. [/Quote]
А тук си наистина прав. Няма какво да се коментира след като още не се знае нищо официално за него. Също така и да ги знаем характеристиките също не трябва да даваме прибързани оценки,както за Н8 го правят.

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Мнение от Nistel » 23 авг 2010, 11:59

В тоя форум 80% от постовете са на хора, които никога не са ползвали конкретния модел, който коментират.

Според теб обаче специално за най-новата издънка на Нокия откъм дизайн (вероятно ще почнат едни дълги съдебни дела) и хардуер (хардуер 2-3 поколения по-назад от наличния сега) трябва да спестим заслужената критика .. не мисля :|

Boixos Nois

Мнение от Boixos Nois » 23 авг 2010, 14:11

На мен ли ми отговаряш?

Отговори