Писалка за NOKIA 7710
Писалка за NOKIA 7710
Здравейте,изгубих си писалката на мобилния ми телефон,търсих във всички магазини във Варна(аз съм от Варна) но нямат.Някой може ли да ми помогне по въпроса,да ми каже някои магазин в София от където мо да си купя.Благодаря предварително.
Re: Писалка за NOKIA 7710
Posledniq put Pigov si napravih pisalka za hp3715 ot burkalka za kafe,samo leko trqbva da q podostrij:).Ina4e sa skupi pisalkite.Vij v saita v razdel aksesoari.
friend,az sushto imam 7710,jestok telefon,poznavam problema ti mnogo dobre :)))),gubih si moq stilus nqkolko puti,ama posle si q namirah....kakto i da e...Nai dobre e da namerish magazin ili predstavitelstvo na firma "ALPHA COPY"- tova e oficialniq vnositel na Nokia za BG,no trqbva da se podgotvish za cenata,na men tuk v Sofia mi poiskaha 110 lv!!!!!!,obache ne za edna,a za tri pisalki...no ako iskash,nai lesnia nachin da si pomognesh e :)))) kato otidesh v KFC i si vzemesh malka carevichka!!!ako iskash vqrvai ,no daje i na diametur otgovarq i vliza tochno...samo trqbva dsi izmislish neshto nakraq za da mojesh da qvadish po lesno,uspeh!!!!
http://cgi.ebay.co.uk/Brand-new-Nokia-7710-Stylus-PDA-Pen_W0QQitemZ8816220631QQcategoryZ48677QQrdZ1QQcmdZViewItem eto v ebay ako ima6 account
ЧОвек, онзи ден доставих и дадох на един собственик на нокия 7710 който е от варна 3 броя писалки закупени от ибей. ако искаш дай ми някакъв телефон или и-мейл за контакт а аз ще го питам дали е склонен да ти продаде едната. Алфа копи и него са го въртяли 3 месеца и не са му доставили нищо. а и тези пари дето ги искат са повече от много
iavorski,mnogo ti blagodarq,e-maila mi e [email protected],GSM:0888/203-952
iavorski,а можеш ли за София да поръчаш от ибей една карта памет,също така и лепенки за дисплей?Ако може,пиши,че да ти кажа каква карта памет...и да ти дам линк!
Do dando: Не знам защо искаш мемори карти от там при условие че не са по евтини от тук. за фолио трябва да проверя. по скоро проблема е че човека който е там и ми купува от ибей сега е в БГ за около месец. може би чак след това. ако искаш прати ми линка за картата да я видя какво такова чудо е?
А за кенширо - пратил съм на човека всички твои координати.
А за кенширо - пратил съм на човека всички твои координати.