Хора, моля ви престанете с тези глупости. Много хора си повярваха, че като изровят 1-2 бройки 1100 ще си оправят живота като си купят Голф 4-ка.... В офиса всеки ден получавам обаждания, че някой си намерил в чекмеджето някакъв стар боклук 1100 и чул че могат да направят много пари от тази работа.... Хора, осъзнайте се, че дори и да има нещо такова, първо в България сигурно няма човек, който да знае как става, защото не вярвам тази "функция" да я има в менюто и второ нарушавате закона и дори и да сте с предплатена, вече с тези регистрации ще го ядете много брутално....
Аз постоянно говоря с колеги от бранша и никой не се е похвалил да е продал даже и 1 бройка 1100 за над 30 лв....
Престъпници плащат хиляди евро за Nokia 1100
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: Престъпници плащат хиляди евро за Nokia 1100
Те ако разберат, какво може да става с някой модели от марка, която съществува на 50% в момента... вероятно ще плащат вече от 50 000 за бр.
antivillager,mishobehar
Не искам да създавам новина,нито пък да си купувам Голф..просто споделих как работи въпросната NOKIA ,но май не ми вярвате...
Пак казвам ,това което съм описал в предния ми пост е ИСТИНА...а вие мислите ,че съм лъжец;)
Ако пък измислите начин, по който мога да ви докажа че апарата работи с удоволствие ще съдействам,само при едно условие - да напишете тук с големи букви,че не съм измамник..:D:P
П.С.Вече съм собственик на Nokia'-та,купих си я(за цена под 100лв.) и като нормален телефон си работи перфектно ..абе класика.
Не искам да създавам новина,нито пък да си купувам Голф..просто споделих как работи въпросната NOKIA ,но май не ми вярвате...
Пак казвам ,това което съм описал в предния ми пост е ИСТИНА...а вие мислите ,че съм лъжец;)
Ако пък измислите начин, по който мога да ви докажа че апарата работи с удоволствие ще съдействам,само при едно условие - да напишете тук с големи букви,че не съм измамник..:D:P
П.С.Вече съм собственик на Nokia'-та,купих си я(за цена под 100лв.) и като нормален телефон си работи перфектно ..абе класика.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
В никакъв случай не те наричам лъжец. Аз съм виждал в действие подобни "характиристики" и то и от други модели и марки
( без да съм запознат със сигурност в твърдението и терминологията, но май всичките са подържащи графитни антени)
Идеята ми е , че и да я имаш тази функция, то какво от това ......... :S Няма за какво да я приложиш. Ако пък си биг шейди ;) няма да разчиташ на тези детски играчки а ще си подсигуриш специална техника от типа на воените и няма да се притесняваш нито от подслушване нито от локализиране.
Това е залъгалка за деца и е тъжно че и големи хора като нас се занимават с темата, :S
Но просто май е заразно-клюкарско-любопитна :D
(beer)
( без да съм запознат със сигурност в твърдението и терминологията, но май всичките са подържащи графитни антени)
Идеята ми е , че и да я имаш тази функция, то какво от това ......... :S Няма за какво да я приложиш. Ако пък си биг шейди ;) няма да разчиташ на тези детски играчки а ще си подсигуриш специална техника от типа на воените и няма да се притесняваш нито от подслушване нито от локализиране.
Това е залъгалка за деца и е тъжно че и големи хора като нас се занимават с темата, :S
Но просто май е заразно-клюкарско-любопитна :D
(beer)
Проверих си сметката...всичко е отчетено :P
Mislq che imam edin takyv az no iskam da naucha malko poveche za nego bi li mi razqsnil neshtata po ot blizo :) (Skype: lofqmtee )
Колко от близо искаш :D
Кое да ти се разясни ?
Кое не си разбрал :D
Такъв телефон струва 20,000 Евра, продаваш го и си купуваш кола (woo) (whistle) (beer)
Кое да ти се разясни ?
Кое не си разбрал :D
Такъв телефон струва 20,000 Евра, продаваш го и си купуваш кола (woo) (whistle) (beer)