Престъпници плащат хиляди евро за Nokia 1100
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Re: Престъпници плащат хиляди евро за Nokia 1100
[Quote]Ха (woo) Страшни измами стават тука.
Тази снимка я гледам вече на няколко сайта.
Един Румънец я продава. Сега и тука се разиграва тази снимка.
Мн. големи тапанари има на този свят (woo)[/Quote]
E сега до преди 5 мин се пазаря с някакъв селяк за една 1100 Искам му снимка за да докаже, че я има и е със този RH , тоя дебил ми праща въпросната снимка и ми се обяснява, че сега я бил снимал. (angry)(angry)(angry)
* И като се разтърси малко човек и излизат само ментаци като тези на долните снимки. :|
Тази снимка я гледам вече на няколко сайта.
Един Румънец я продава. Сега и тука се разиграва тази снимка.
Мн. големи тапанари има на този свят (woo)[/Quote]
E сега до преди 5 мин се пазаря с някакъв селяк за една 1100 Искам му снимка за да докаже, че я има и е със този RH , тоя дебил ми праща въпросната снимка и ми се обяснява, че сега я бил снимал. (angry)(angry)(angry)
* И като се разтърси малко човек и излизат само ментаци като тези на долните снимки. :|
-
http://www.mobilebulgaria.com/shop/offers.php?product_type=1&producer_id=45&id=56
Във мобиле ШОП от официален магазин BROS
????????
Тук нещата съвсем се оляха (woo)
Във мобиле ШОП от официален магазин BROS
????????
Тук нещата съвсем се оляха (woo)
Добре, че не са се усетили още за другите модели, които подържат "екстрата".
[Quote]@vladovn:
"Добре, че не са се усетили още за другите модели, които подържат "екстрата"."[/Quote] И кои са те?
"Добре, че не са се усетили още за другите модели, които подържат "екстрата"."[/Quote] И кои са те?
-
- Регистриран: 08 апр 2010, 10:07
zdr.az imam nokia 1100 ako iskash me nameri v skype da se razberem verka_92 :):p
-
:D Здравей колега То и аз имам няколко бройки от 1100 , [B]НО СА rh 18[/B]
Ако ти имаш с друг rh пусни тук една снимка да видиме. Ако наистина е оригинална, много хора ще те черпиме и ще ти я платя на каквато ти кажеш цена.
Ще чакаме с нетърпение снимката (beer)
[B]ПП
МОЛЯ ДА НЕ ТРИЕТЕ ПОСТОВЕТЕ ЗАЩОТО ВЪПРОСЪТ Е ПРИНЦИПЕН а не е опит за обява в форума [/B] (beer)
Ако ти имаш с друг rh пусни тук една снимка да видиме. Ако наистина е оригинална, много хора ще те черпиме и ще ти я платя на каквато ти кажеш цена.
Ще чакаме с нетърпение снимката (beer)
[B]ПП
МОЛЯ ДА НЕ ТРИЕТЕ ПОСТОВЕТЕ ЗАЩОТО ВЪПРОСЪТ Е ПРИНЦИПЕН а не е опит за обява в форума [/B] (beer)
Колко пъти да ви казвам, че такова чудо не съществува, защото никога не го е правила Nokia. Та дори и ментетата които ги има (вече) са само със сменен стикер отзад (RH15 да кажем).
Софта не може да се преправи. Това е невъзможно и веднъж за винаги го разберете.
Няма телефон който при *#0000# да ви покаже RH15 или нещо друго.
И за напред, ако някой твърди подобно и пише за това тука - да си приготви 2000Евро или да не си тренира пръстите по клавиатурата.
Или да залага ако е 100% сигурен или да не пише глупости.
Колкото пара има нека залага за това, АЗ удвоявам при негова печалба :D
Престанете с този "тъп" спам. По темата доста се писа и ако прочете "новака" цялата ще му стане ясно и ще си спести тъпите постове.
Софта не може да се преправи. Това е невъзможно и веднъж за винаги го разберете.
Няма телефон който при *#0000# да ви покаже RH15 или нещо друго.
И за напред, ако някой твърди подобно и пише за това тука - да си приготви 2000Евро или да не си тренира пръстите по клавиатурата.
Или да залага ако е 100% сигурен или да не пише глупости.
Колкото пара има нека залага за това, АЗ удвоявам при негова печалба :D
Престанете с този "тъп" спам. По темата доста се писа и ако прочете "новака" цялата ще му стане ясно и ще си спести тъпите постове.
-
Колега, аз ще удвоя твоята удвоена сума и ще я дам на човека със [B][u]оригинала[/u][/B]
Колкото до идеята на тези специални 1100, то вече се разнесе достатъчно нашироко и новината за другите марки и модели проявяващи същия дефект
Колкото до идеята на тези специални 1100, то вече се разнесе достатъчно нашироко и новината за другите марки и модели проявяващи същия дефект
Nokia 3310 - В момента е пред мен и РАБОТИ .
По-точно: правят се две бързи настройки и телефонът минава в "онзи" режим.После позвънявам от друг и след 2сек. си слушам какво става около апарата.
Интересното е, че си проверих сметката преди опитите,после пак и няма мърдане все толкова си е....не знам дали трябва да се изчака..ще пробвам пак..
Та така ,че РАБОТИ и то доста добре...;)
На мен такъв телефон определено не ми трябва...и с удоволствие ще се разделя с него.Като чета темата ми се ще да му поискам 2999 .... евро ,разбира се:D
..ама и за стотина лева ще се спазарим.....
По-точно: правят се две бързи настройки и телефонът минава в "онзи" режим.После позвънявам от друг и след 2сек. си слушам какво става около апарата.
Интересното е, че си проверих сметката преди опитите,после пак и няма мърдане все толкова си е....не знам дали трябва да се изчака..ще пробвам пак..
Та така ,че РАБОТИ и то доста добре...;)
На мен такъв телефон определено не ми трябва...и с удоволствие ще се разделя с него.Като чета темата ми се ще да му поискам 2999 .... евро ,разбира се:D
..ама и за стотина лева ще се спазарим.....
-
:D:D(yes)
Колега да не стане като с Бареков и да създадеш новина, че сега ще започне и манията по 3310 (woo) и всички лапета ще скочат на нея.
Пусни я в акрото и ебей на по 59 999 $ и може да запалиш искрата на търговията и с тоя модел
(beer)(beer)(beer)
Колега да не стане като с Бареков и да създадеш новина, че сега ще започне и манията по 3310 (woo) и всички лапета ще скочат на нея.
Пусни я в акрото и ебей на по 59 999 $ и може да запалиш искрата на търговията и с тоя модел
(beer)(beer)(beer)