Проблем с nokia n97 MINI
Проблем с nokia n97 MINI
Здравейте проблема ми е следния става въптос за скайп значи както си седи ОК но като почна да званя телефона боквално се рестартирва а сам си говорил без никакав проблем от същото приложение въпроса ми е дали нещо от апарата или просто от приложението значи пробвах да го делна инсталирах го на ново но промяна няма все така се рестартирва помислих си дане би да се твари но уви слушам си като стойте гледайте клипове в yuotube и не се рестартирва а ме самнява да гледам клипове и да твари по малко от скайп моля всеки който си има някаква идея или се е зблъсквал с същият проблем нека сподели и ме оспукой :)
Re: Проблем с nokia n97 MINI
Егати изречението.(woo)
Бате моля по темата
проблемът ти е от приложението, пробвай с nimbuzz
Щях да кажа фринг,но, уви, не може вече. Опитай да изтеглиш по-нова версия на скайп.
http://www.skype.com/intl/en/get-skype/on-your-mobile/download/skype-for-symbian
http://www.skype.com/intl/en/get-skype/on-your-mobile/download/skype-for-symbian
Ти на това тема ли му викаш?! ....и не е зле да ходиш по-често в ущилище! :X
Деинсталирай програмата за скайп, с която имаш проблем и рестартирай телефона.
После намери последна версия на скайп, в която да пише, че твоя телефон е съвместим с нея и я инсталирай. Провери дали настройките са ОК.
Искам да те помоля - ползвай точки и/или запетайки, защото доста трудно се четат постове като твоя и трудно се разбира какво имаш предвид.
Поздрави.:)
После намери последна версия на скайп, в която да пише, че твоя телефон е съвместим с нея и я инсталирай. Провери дали настройките са ОК.
Искам да те помоля - ползвай точки и/или запетайки, защото доста трудно се четат постове като твоя и трудно се разбира какво имаш предвид.
Поздрави.:)
И аз имам същия проблем и той не е само със звъненето, а изцяло. Като го инсталирам работи няколко часа и след това постоянно ме изхвърхля от приложението... Търсих какви ли не версии на скайп, но така и не успях да намеря съвместими за моя телефон. Бях със скайп S60_5_0_v_1_1_0_7.
Ако някой знае друг скайп, който става за N97 mini, моля да ми сподели...
П.С. Извинявам се за описанието, ако има някакъв проблем, но още не знам как се работи със моя телефон :)
Ако някой знае друг скайп, който става за N97 mini, моля да ми сподели...
П.С. Извинявам се за описанието, ако има някакъв проблем, но още не знам как се работи със моя телефон :)