ПРОБЛЕМ С NOKIA!!!
-
- Регистриран: 25 апр 2011, 20:25
ПРОБЛЕМ С NOKIA!!!
[B]Така имам NOKIA C5-03 със следния проблем. Януари месец си го купих и след 3 месеца стана така че когато аз звъня не се чува сигнал за свободно и дори ако някой ми вдигне също нищо не се чува. Само мен ме чуват. Дори обратното когато някой ми звънне и аз кто дигна нищо не се чува. Чува се единствено когато го пусна на високоговорител или със слушалки. На моменти се оправя и след 1-2 дена пак не се чува. Всичко пробвах изключвах го махах му батерията. Дори и настройките са си добре не е изключен звукът. Не знам на какво се дължи това. Ако някой нещо знае да каже. Благодаря[/B] :|
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Re: ПРОБЛЕМ С NOKIA!!!
100% ти давам че е от слушалката.Един приятел ей така му правеше само че беше с Е52 и се оказа слушалчицата:S
Опитай връщане на фабричните настройки. Макар че се случва рядко, проблема понякога е и софтуерен. Ако не стане - занеси го откъдето си го взел, за да му сменят слушалката.
точно слушалката ,имат партида с дефектни слушалки,ремонта ти струва 10 лева.Ако е гаранционен никои няма да ти прави проблем,процедурата по смяната трае 10 мин.наистина рядко има и софтуерни дефекти,но много рядко