Само при Nokia ли е така ?
Re: Само при Nokia ли е така ?
аз не мразя нокиа, за това на бялото казвам бяло на черното черно, не да се изкавзам неподготвено по всички въпорси- това е дефект на нокиа- качва нещата докато има място после няма място, вместо то самото начало или да тръгне да го качва или не, това е недомислица, каквото и да кажеш, позлвал съм много нокии, ще ползвам още нокии и така
Хахаха дефект било
Ами на компютъра ми ,когато записвам нещо и на харда остава по малко от 1ГБ постоянно ме предупреждава да не записвам ама аз записвам,и това ли е дефект
Значи според SonyEricsson трябва да ми забрани да записвам щото е умен телефон,така ли?.
Ами на компютъра ми ,когато записвам нещо и на харда остава по малко от 1ГБ постоянно ме предупреждава да не записвам ама аз записвам,и това ли е дефект
Значи според SonyEricsson трябва да ми забрани да записвам щото е умен телефон,така ли?.
абе ти четеш ли какво е написано или си говориш наизуст
Поредния задръстеняк с тухла , който нищо не схваща .
Става въпрос когато получаваш файл по-голям от свободната ти памет , т.е. като за по-тъпи като сатман и теб когато имаш свободен 1 мегабайт , ако някой ти праща файл 2 мегабайта - тогава телефона ти трябва да ти "каже" , че нямаш свободно място , а не да приеме 900 килобайта и да ти напише че нямало място , защото паметта на телефона не ти стига .
Става въпрос когато получаваш файл по-голям от свободната ти памет , т.е. като за по-тъпи като сатман и теб когато имаш свободен 1 мегабайт , ако някой ти праща файл 2 мегабайта - тогава телефона ти трябва да ти "каже" , че нямаш свободно място , а не да приеме 900 килобайта и да ти напише че нямало място , защото паметта на телефона не ти стига .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Ами да наизуст,понеже вчера се родих и си пих първото мляко
Хахахааа Nokia феновете нещо много ядосани ми се виждат.Май ги е яд за нещо...Абе братлета научете се , че бялото е бяло, а черното си е черно.Забравих , че котка по гръб не пада, и никога няма да си признаете някой работи.Продължавайте да си мислите(мечтаете), че Nokia са най-добрите ... Един ден и това може да стане ама няма да сме живи ...
На мене 6630 ми е първата Нокиа (не знам при другите как е), но когато е по голям файла и ми казва още от пс сюта че е твърде голям файла. Не знам защо го изтъквате за толкова голям проблем това след като има няколко начина за пренос все пак !
sony ericsson - made in china
nokia n73,n80 - made in finland
ама знаете ли кво е общо междо всичките ? всичките части идват от малайзия. хахаххаха
nokia n73,n80 - made in finland
ама знаете ли кво е общо междо всичките ? всичките части идват от малайзия. хахаххаха
6233 си записва направо в картата и го няма този проблем.
да само нокия са така...всички други изобщо не поемат ако нямат място...