Версия 20.0.058 на фърмуера за Nokia N93
Re: Версия 20.0.058 на фърмуера за Nokia N93
Братле,
точно за тия от 2006 не говори.
Радвай се още, че твоят работи.
Имал съм и K750 и W800-няма такива боклуци.
За К610 да не говорим, а на М600 не ме карай да ти ги изброявам.
Аполон ти спомена и за Р990-няма по-бавен-нищо,че е от миналата година.
Сега ползвам К750 от немай къде, но не е и мой, а и си е таковал мамата вече.
К800 се държи стабилно, но и той си има бъгове.
Нормално е за телефони с ОС да има ъпдейти, защо не сравняваш софтуерите на апарати от един клас???
И дa не ми разправяш сега и на мен, че нищо не разбирам, защото до доста модели имам достъп всеки божи ден и ти говоря от опит.
По горе ти написах нещо, ама кой да чете.
точно за тия от 2006 не говори.
Радвай се още, че твоят работи.
Имал съм и K750 и W800-няма такива боклуци.
За К610 да не говорим, а на М600 не ме карай да ти ги изброявам.
Аполон ти спомена и за Р990-няма по-бавен-нищо,че е от миналата година.
Сега ползвам К750 от немай къде, но не е и мой, а и си е таковал мамата вече.
К800 се държи стабилно, но и той си има бъгове.
Нормално е за телефони с ОС да има ъпдейти, защо не сравняваш софтуерите на апарати от един клас???
И дa не ми разправяш сега и на мен, че нищо не разбирам, защото до доста модели имам достъп всеки божи ден и ти говоря от опит.
По горе ти написах нещо, ама кой да чете.
ivo_bo чета всичко , спокойно .
K750 и W800 не знам как ще се държат , но са модели 2005-та , аз говорех за модел 2006-та .
В сравнение със стария К700 който имах К800 е много по-бърз и всички възможни проблеми с BT който понякога се получаваха на К700 , то при К800 са изчистени и на подобно нещо не можеш да попаднеш .
Когато свободната памет на К700 беше под 80 килобайта понякога се саморестартираше , но като му направя един Master Reset след това няма такъв проблем , докато при К800 нямам проблеми с паметта :)
Тъй като казваш , че К800 имал бъгове - би ли ми посочил кои са ?
K750 и W800 не знам как ще се държат , но са модели 2005-та , аз говорех за модел 2006-та .
В сравнение със стария К700 който имах К800 е много по-бърз и всички възможни проблеми с BT който понякога се получаваха на К700 , то при К800 са изчистени и на подобно нещо не можеш да попаднеш .
Когато свободната памет на К700 беше под 80 килобайта понякога се саморестартираше , но като му направя един Master Reset след това няма такъв проблем , докато при К800 нямам проблеми с паметта :)
Тъй като казваш , че К800 имал бъгове - би ли ми посочил кои са ?
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Пич след К610(имал съм го и още работи перфектно) само боклуци бълват.
Колегата има проблем с блутута точно- забива понякога- и на К800(а и нещо автофокуса започна да не проработва понякога) и на W810.
К610 се рестартира като невиждал.
М600 не може да му изключиш 3G-то и сам си възтановява настройките-всекидневно.
Z530-без коментар(пълен боклук).
К510 и W700- се държат добре засега, но има време да ги скапем и тях-от няколко дена са ги домъкнали.
И за Нокиите мога да попиша доста, ама наистина за много от моделите по нещичко, но сега ти давам примери за любимата ти марка.
За това говорех-НЯМА НЕБЪГАВИ И ПО-МАЛКО БЪГАВИ телефони.
Затова не спорете за глупости и не робувайте на техниката.
Колегата има проблем с блутута точно- забива понякога- и на К800(а и нещо автофокуса започна да не проработва понякога) и на W810.
К610 се рестартира като невиждал.
М600 не може да му изключиш 3G-то и сам си възтановява настройките-всекидневно.
Z530-без коментар(пълен боклук).
К510 и W700- се държат добре засега, но има време да ги скапем и тях-от няколко дена са ги домъкнали.
И за Нокиите мога да попиша доста, ама наистина за много от моделите по нещичко, но сега ти давам примери за любимата ти марка.
За това говорех-НЯМА НЕБЪГАВИ И ПО-МАЛКО БЪГАВИ телефони.
Затова не спорете за глупости и не робувайте на техниката.
:))),nqma oficialen updeit a,mi sam si otgowori,
sled kato dosta hora pritejawali K800 kazwat,4e
otwreme na wreme bugqswa:).Oswen towa qwno nokiq,pooshtrqwa swoite potrebiteli s now softuer i programno osigurqwane.SE e dobra i prosperirashta firma,no ne gowori neshta za koito ne si siguren.
sled kato dosta hora pritejawali K800 kazwat,4e
otwreme na wreme bugqswa:).Oswen towa qwno nokiq,pooshtrqwa swoite potrebiteli s now softuer i programno osigurqwane.SE e dobra i prosperirashta firma,no ne gowori neshta za koito ne si siguren.
Praw si Ivo,no kak nqma da si kajesh mnenieto sled kato 4owek,koito misli 4e ponaznaiva towa-onowa wzeme,4e izprikazva nesmisleni prikazki.
Sony Ericsson К790 - R1CС003 > R1CG001 > R1ED001 > R1EG001
Sony Ericsson К800 - R1CB001 > R1ED001
Бъгаво ти е телефончето:
R1CB001
- First release
- JBenchmark 3D LQ: 324
- JBenchmark 3D HQ: 182
- JBenchmark 2: 1018
- JBenchmark 1: 5388
- BUGS:
- Occasional screen corruption, most notably a line on the screen during video recording, but also slight corruption when navigating through menus.
- Occasional temporary freezes during phone usage.
- Intermittant radio background noise (unrelated to the radio station) can occur. This can be fixed by turning the radio off and then on again.
- Rapidly entering text into the phone (via T9 or multitap) can result in lost characters / unread keypresses.
- Cannot send emails to some SMTP servers which don't require validation (it appears that the email client tries to send blank login records to the server)
- Opera Mini does not display the 'connect to the internet' dialog. Performing a Resume of Opera through the activity menu will display the dialog and allow the user to select 'Yes'.
- Alarms occasionally fail to go off
- The Call Log can sometimes stop working. Deleting the entries in the call log has been known to restore it's functionality.
- Key sounds, if enabled, can fail after a period of time (possibly after an alarm has gone off)
- Plugging in headphones whilst watching a movie causes the screen to go into standby mode. Pausing the movie before plugging them in bypasses the problem.
- Selecting 'Settings / Calls / Manage Calls / Accept Calls / Only from list' only blocks those calls whose number is present in the phonebook. All unknown numbers are automatically accepted.
- The total call time in the Service Menu / Service Tests / Total Call Time does not match the time in Settings / Calls / Time & cost / Call timers.
- Chinese firmware only - Changing the settings to display a large clock (Settings / Display / Clock Size / Large) causes an extremely small clock to be displayed when using a 24 hour clock. The clock displays correctly when using the 12 hour am/pm time format.
Sony Ericsson К800 - R1CB001 > R1ED001
Бъгаво ти е телефончето:
R1CB001
- First release
- JBenchmark 3D LQ: 324
- JBenchmark 3D HQ: 182
- JBenchmark 2: 1018
- JBenchmark 1: 5388
- BUGS:
- Occasional screen corruption, most notably a line on the screen during video recording, but also slight corruption when navigating through menus.
- Occasional temporary freezes during phone usage.
- Intermittant radio background noise (unrelated to the radio station) can occur. This can be fixed by turning the radio off and then on again.
- Rapidly entering text into the phone (via T9 or multitap) can result in lost characters / unread keypresses.
- Cannot send emails to some SMTP servers which don't require validation (it appears that the email client tries to send blank login records to the server)
- Opera Mini does not display the 'connect to the internet' dialog. Performing a Resume of Opera through the activity menu will display the dialog and allow the user to select 'Yes'.
- Alarms occasionally fail to go off
- The Call Log can sometimes stop working. Deleting the entries in the call log has been known to restore it's functionality.
- Key sounds, if enabled, can fail after a period of time (possibly after an alarm has gone off)
- Plugging in headphones whilst watching a movie causes the screen to go into standby mode. Pausing the movie before plugging them in bypasses the problem.
- Selecting 'Settings / Calls / Manage Calls / Accept Calls / Only from list' only blocks those calls whose number is present in the phonebook. All unknown numbers are automatically accepted.
- The total call time in the Service Menu / Service Tests / Total Call Time does not match the time in Settings / Calls / Time & cost / Call timers.
- Chinese firmware only - Changing the settings to display a large clock (Settings / Display / Clock Size / Large) causes an extremely small clock to be displayed when using a 24 hour clock. The clock displays correctly when using the 12 hour am/pm time format.
Интересно Център,аз нямам проблемите който си описал тук за Н93.Даже бих казал,че пичовете направили теста са сбъркали тук-таме,затова и не вярвам на всеки докато не се уверя сам.Така..при моя Н93 няма ограничение на записа по диктофона,просто се влиза в менуто и се дава неограничено време и записа да се записва на мемори картата.Явно някой хорица заблуждават други или просто са тествали апарат с първичната версия на софта.Какво да ти кажа,не вярвай на всичко докато сам не се увериш.Иначе има нещо удивително при нощно снимане с н93-нощните снимки стават добри след като се използва зума.
R1ED001 НЕ Е официален ъпдейт на SEUS , а на Wotan ( ако не ме лъже паметта ) .
Държах да ми отговори ivo_bo какви са бъговете на К800 и до сега конкретен отговор от него не съм получил ( за другите модели не е ставало въпрос , нека ги споменава ) .
Бъгав си ти сатман , че не знаеш коя версия е официална и коя НЕ .
През FOTA ( сигурно не знаеш и какво значи - firmware over the air - фирмуер по въздуха или като за по просто мислещи като теб обновяване на софтуера на телефона през GPRS )
До момента през FOTA ( същото важи и за SEUS ) -> НЯМА официален ъпдейт .
Държах да ми отговори ivo_bo какви са бъговете на К800 и до сега конкретен отговор от него не съм получил ( за другите модели не е ставало въпрос , нека ги споменава ) .
Бъгав си ти сатман , че не знаеш коя версия е официална и коя НЕ .
През FOTA ( сигурно не знаеш и какво значи - firmware over the air - фирмуер по въздуха или като за по просто мислещи като теб обновяване на софтуера на телефона през GPRS )
До момента през FOTA ( същото важи и за SEUS ) -> НЯМА официален ъпдейт .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Телефонът е на не повече от месец и напротив отговорих ти, но ако са ти малко:
Проблем с блутута- забива понякога, докато получава файлове
Автофокуса не проработва винаги и не е хардуерен проблем.
Не винаги го свързва с е-mail-а.
Блокира клавиатурата панякога и се нуждае от вадене на батерията.
Видеото насича безобразно от няколко дни.
При мелодии с по-голям битрейт се усеща едно досадно прескачане.
Рестартирал се е два-три пъти сам.
Още...
Проблем с блутута- забива понякога, докато получава файлове
Автофокуса не проработва винаги и не е хардуерен проблем.
Не винаги го свързва с е-mail-а.
Блокира клавиатурата панякога и се нуждае от вадене на батерията.
Видеото насича безобразно от няколко дни.
При мелодии с по-голям битрейт се усеща едно досадно прескачане.
Рестартирал се е два-три пъти сам.
Още...
Ама за бъгчетата кротко мълчиш...Както казват,телефончето ти е понеделнично,правено
е след тежко пиянство в Китай.Тези бъгове са официални,никой не ги отрича.Освен ти. Вместо
да даваш пари за К800 да беше си взел свестен
компютър.С RAM 128MB какво правиш,мен 1024
не ми стигат вече.
е след тежко пиянство в Китай.Тези бъгове са официални,никой не ги отрича.Освен ти. Вместо
да даваш пари за К800 да беше си взел свестен
компютър.С RAM 128MB какво правиш,мен 1024
не ми стигат вече.