X
Re: Nokia X
[Quote]Наистина забележката ти си е на място![/Quote]
(yes) (beer) :)
(yes) (beer) :)
Така е, а и Самсунг-а поне няма да е задължително да го руутваш и да издевателстваш над него, за да го направиш достатъчно ползваем.;)
Страхотни цени от порядъка на 300 лв. Браво на родните търговци!
Дал съм линк, където е 199 лв., с безплатна доставка:
http://bit.ly/1ia8zzA
Е който има излишни пари и иска да ги подари на някои "търговци", да заповяда :D
http://bit.ly/1ia8zzA
Е който има излишни пари и иска да ги подари на някои "търговци", да заповяда :D
след броени дни и в офертите на родните оператори.
вече се разпространява в мрежата им.
вече се разпространява в мрежата им.
Ще ги видим офертите на "кооператорите" :) Подозирам, че с някои планове телефона ще е по-скъп от свободната продажба- 200 лв.
В момента по изгодно излиза човек сам да си купи смартфон- например Моторола Мото Г от Англия за 245 лв. с доставката и да си седи на безсрочен договор, като Вива фрии например (yes)
В момента по изгодно излиза човек сам да си купи смартфон- например Моторола Мото Г от Англия за 245 лв. с доставката и да си седи на безсрочен договор, като Вива фрии например (yes)
В момента в е-маг е на 180 лв !!! Иначе телефона не е лош .. но е като някакво недоносче наистина, някак си не мога да свикна с тоя андроид ( или по - точно хибрид между андроид и аша ) ... оставам си фен на ЛУМИА! ;) 8) (yes)
Излезе прав колега! Вече го има в сайта на Виваком и там цените с договор достигат до 220 лв. (no)
За да даде човек пари колкото в емаг трябва да сключи договор за 2 г. и такса 10 лв. И това е от оператора, който предлагаше най-ниски цени при апаратите (angry)
Тотално влошаване на условията!
За да даде човек пари колкото в емаг трябва да сключи договор за 2 г. и такса 10 лв. И това е от оператора, който предлагаше най-ниски цени при апаратите (angry)
Тотално влошаване на условията!
За съжаление се оказах прав (angry) Не случайно една от темите ми във форума съм я кръстил- \"Тотално влошаване на условията при Виваком\" (angry) И то отпреди една година е създадена. Просто Цветан василев се опитва максимално да скубе пари от оператора, да му вдигне печалбата и да го препродаде.
Най-добре е телефона да се купи от Емаг- цената си е 180 лв., без никакви договори и простотии. При операторите- само на безсрочен договор, като Вива фрии и като стартират Макс телеком и Булсатком- се пренасяме натам!
Най-добре е телефона да се купи от Емаг- цената си е 180 лв., без никакви договори и простотии. При операторите- само на безсрочен договор, като Вива фрии и като стартират Макс телеком и Булсатком- се пренасяме натам!
-
- Регистриран: 27 яну 2006, 15:16
Колкото и да са бегли коментарите по отношение на този модел, аз реших да напиша нещо по въпроса. Взех си този телефон на майтап, просто не ми се даваха много пари, трябваше ми нещо за елементарни функции. Но бих казал, че останах доста очарован.
Ползвам го от месец, малко е наугледен, както се казва ръбатичък, но като производителност, бързина и функции мисля, че не отстъпва по нищо на други доста по-скъпи смартфони.
Лесен е за работа, менютата са добре оргаизирани, много бързо и лесно се влиза в настройките и се манипулират неща от рода - спиране/пускане на данни, смяна на 2/3G, 1/2 СИМ, настройки и работа с e-mail, инсталиране/деинсталиране на приложения. GPS също добре работи. Не съм го ползвал за игри, там нямам мнение как се държи. По отношение на батерията - ако не се престараваме с цъкане - 4-5 дни държи. Дисплеят радва като качество. Камерата макар и само 3 МП е много по-добра от един старичък андроидски самсунг с 3.5.
Спирам да го хваля, че все още не съм му взел душата, но ако някой иска за малко пари да има всичко дето имат повечето потребители на смартфони - мисля, че това е добър избор.
При следващи негативни или позитивни наблюдения, ще пиша.
Ако някой иска конкретно да направим някакъв тест на приложение и сравнение, нека пише.
Ползвам го от месец, малко е наугледен, както се казва ръбатичък, но като производителност, бързина и функции мисля, че не отстъпва по нищо на други доста по-скъпи смартфони.
Лесен е за работа, менютата са добре оргаизирани, много бързо и лесно се влиза в настройките и се манипулират неща от рода - спиране/пускане на данни, смяна на 2/3G, 1/2 СИМ, настройки и работа с e-mail, инсталиране/деинсталиране на приложения. GPS също добре работи. Не съм го ползвал за игри, там нямам мнение как се държи. По отношение на батерията - ако не се престараваме с цъкане - 4-5 дни държи. Дисплеят радва като качество. Камерата макар и само 3 МП е много по-добра от един старичък андроидски самсунг с 3.5.
Спирам да го хваля, че все още не съм му взел душата, но ако някой иска за малко пари да има всичко дето имат повечето потребители на смартфони - мисля, че това е добър избор.
При следващи негативни или позитивни наблюдения, ще пиша.
Ако някой иска конкретно да направим някакъв тест на приложение и сравнение, нека пише.