X1-01
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Re: Nokia X1-01
[Quote]Някой може ли да сподели дали и при този модел на Нокиа го има идиотското ограничение от максимум 10 броя напомняния?
Може ли да си правя неограничени напомняния?Но нека отговори човек,който е пробвал въпросната опция и със сигурност може да ми даде категоричен отговор![/Quote]
Ами и на този е ограничението до 10 броя максимум напомняния. Стигне ли до 10 броя,изписва следното: [B]Пеметта е пълна. Да изтрия ли старо напомняне?[/B]
Може ли да си правя неограничени напомняния?Но нека отговори човек,който е пробвал въпросната опция и със сигурност може да ми даде категоричен отговор![/Quote]
Ами и на този е ограничението до 10 броя максимум напомняния. Стигне ли до 10 броя,изписва следното: [B]Пеметта е пълна. Да изтрия ли старо напомняне?[/B]
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Ето това се казва малоума история.
Телефон модел 2011г да не може да осигури елементарна функция,сравнима с будилник и калкулатор! Направо не мога да повярвам...
Телефон модел 2011г да не може да осигури елементарна функция,сравнима с будилник и калкулатор! Направо не мога да повярвам...
Батерия Li-Ion 1320 mAh (woo)(woo)(woo)
-
[Quote]Батерия Li-Ion 1320 mAh (woo)(woo)(woo) [/Quote]
Не,1430 mAh e.
Не,1430 mAh e.
Имам го от 1 месец.Имам следния проблем: в слушалката се чува пукане и прекъсване.Имам и следни въпрос -дали със всички телефони от този модел е така и може ли да се отстрани този дефект? Някой ако има впечатлени да сподели.
-
- Регистриран: 14 фев 2012, 17:22
Моя телефон не показва имената, а само номерата. при този модел така ли е
-
- Регистриран: 14 фев 2012, 17:22
Освен това на слушалките ми дава, че не поддържа такава функция. А в ръководството пише, че има. Само моя ли е менте:(
Влез в меню, контакти, имена и натисни всички - така ще ти се показват всички указатели и ще ти излизат имената - много тъпо направено, но е така.
-
- Регистриран: 20 юли 2011, 00:51
Изключително недомислн телефон. Не си купувайте такъв. Защо ми е този mp3 плеър, след като слушалките не са активни. Ка к да го слушам тогава. То се обезсмисля и ползването на допълнителна карта. Просто информацията, която е дадена е грешна. Половината от функциите му липсват.
-
[Quote]Защо ми е този mp3 плеър, след като слушалките не са активн[/Quote]
Колега,нещо тотално си се объркал,пишеш си просто на изуст. Слушалките са АКТИВНИ,когато слушаш MP3 плеъра. Иначе да,от карта памет не може да се присвои mp3,за тон на звънене на даден контакт. Може само тези от вградените тонове да се слагат.
Колега,нещо тотално си се объркал,пишеш си просто на изуст. Слушалките са АКТИВНИ,когато слушаш MP3 плеъра. Иначе да,от карта памет не може да се присвои mp3,за тон на звънене на даден контакт. Може само тези от вградените тонове да се слагат.