X1-01
Re: Nokia X1-01
три въпроса:
Как е плеъра?
С хубави слушалки чували се добре?
А радиото има ли добър обхват?
Как е плеъра?
С хубави слушалки чували се добре?
А радиото има ли добър обхват?
-
- Регистриран: 12 авг 2011, 21:38
1.плеъра е супер,звука е невероятен.2.със хубави слушалки също.3.радиото лови всякакви станции.(yes)
Точно плеъра ми се струва беден откъм функции. Например лиспва ми търсене на определена песен в плейлистата. Клавиатурата също ми е по-неудобна в сравнение с 1112. Батерията обаче е по-добра. Някой знае ли дали по-слабата батерия на 101 може да се замени с такава от Х1-01?
Не може да се разменят батериите на тези модели,защото са различни като модел,физически размери,захващане и т.н.
Ясно. Благодаря за отговора!
-
не знам какво очаквате от телефон,който е под 100 лева...за парите си е супер,има силен звук,здрава батерия,добър дизайн,фенерче,радио и две сим карти....да не забравяме,че е нокия!
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
А пък за 30лв. аз както го взех,направо си е супер-супер изгодна оферта за този тел.
П.С.
На мен само малко лъскавата част на тел.(панела) не ми харесва. В смисъл лесно ще се получават драскотини,а и гледах специално за него калъф на Нокиа,която единия модел е 22лв.а другата излиза около 45лв. смешна рабата. По-скъпи са тези аксесоари от самия телефон,батерията не съм гледал колко струва,но със сигурност не е по-малко от 70 кинта. :X
П.С.
На мен само малко лъскавата част на тел.(панела) не ми харесва. В смисъл лесно ще се получават драскотини,а и гледах специално за него калъф на Нокиа,която единия модел е 22лв.а другата излиза около 45лв. смешна рабата. По-скъпи са тези аксесоари от самия телефон,батерията не съм гледал колко струва,но със сигурност не е по-малко от 70 кинта. :X
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Може ли някой от тези които ползват телефона да ми каже имали проблеми с обхвата? За батерията разбрах вече,но ме интересува дали има проблеми от сорта на рестарт губене на охват в двоен режим на сим картите и други такива? Задавам този въпрос понеже в други сайтове това са най честите проблеми от които се оплакват потребителите там.
Мерци предварително на всички отговорили:)
Мерци предварително на всички отговорили:)
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Аз го имам от 1 месец,и до сега нямам проблем с обхвата(двоен режим го ползвам,две сим карти). Не ми се е рестартирал.
-
аз имам един за продаване,на 15 дена е...гаранционен от нокиа.ако някой има интерес да пише на лично.