X2-02
-
- Регистриран: 21 май 2012, 20:11
Re: Nokia X2-02
След като почнах да му правя ревю, редно е да спомена и че Х2-02 има ЛАГ от около секунда - забавена реакция на екрана след натискане на клавиш. Този лаг вероятно е от прекомерно усложнения с ненужни функции софтуер - по-елементарните телефони реагират светкавично. Лагът е само досаден, но не пречи на разговорите - една секунда нищо не решава при един разговор. Телефонът е "мъжки" - малко големичък и тежичък, за разлика от Х2-00. Не съм го теглил, но в никакъв случай не е 79 грама както го представят спецификациите.
Още веднъж благодаря за изчерпателните отговори по темата,мисля че всеки,който се интересува от телефона е добил ясна представа за него и може спокойно да отиде и да си го купи,както направих аз вчера и освен малко досадното лагване,телефончето е върха,благодаря на всички,които се включиха по темата...
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
От къде ги взимате ? И аз мисля да зема един такъв тези дни и се чудя от къде.В технополис го имаше за 129 преди месец а сега е 139(angry) както и във всички по големи вериги магазини - Хенди,Виваком и др.
Аз го взех от Технополис,докато се наканя и го вдигнаха пак на 139,а суманати време беше-129,здраве да е,телефона е върха,най-добрия досега носещ марката Нокиа с две карти,само едно му е кофти,сложили са му малко слабичка батерия,но пък всичко останало е супер.Звука и на високоговорител е добър,но в слушалките кърти,надминава поне според мен 5130 по звук.Вградената антена за радиото е много чувствителна и хваща добре,трансмитера също е на ниво,в слушалката се чува силно и ясно,държи добре обхвата на картите,дисплея е много ярък и с страхотна резолюция,а да не говорим колко функции са му наблъскали,за парите си телефона даже надминава себе си и това го казвам не защото и аз си го купих,а защото този път от Нокиа са се постарали доста,Евалла,най накрая...
Аз вече съм премахнал проблема с батерията. М-Тел ми подариха (набутаха)домашен телефон който никога няма да използвам, батерията е зходна с нокия х2-02
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Колко милимпера е тази която си сложил
Съвместими ли са батериите на X1-01 и X2-02? Имам X1-01 на по-малко от месец, но ми липсва Блутута. Ако си купя X2-02, мога ли да ползвам батерията от X1-01, която е 1430mAh? Ако може, би било супер.
Изчетох всички мнения и се колебая.
Кофти е, че не може да се слуша радиото през Блутут слушалка и трябва да се омотаеш с кабели. Това е гадно.
Надявам се поне слушалката да може да се свърже нормално и да отговаря на позвънявания и от двете карти.
Също така не става ясно какво се случва, когато те търсят на втората карта, а ти говориш на първата. Аз в момента съм с Привилег Х7. Когато говоря по карта 1 и ме търсят на нея на хората им дава, че все едно е изключен. Ако обаче говоря по карта 1 и ме потърсят на карта 2 ми дава звуков сигнал и виждам, че имам входящо повикване на втората карта.
Някой може ли да обясни при този телефон как е работата.
Иначе прочетох за двата радио модула. Никога не съм знаел какво точно значи това и как да разберем кой телефон с колко модула е.
В момента телефона ми има 2 бутона за картите. Когато намеря контакт в указателя пред него пише с малка цифра дали е записан на първата или втората карта. Съответно натискам бутон 1 или бутон 2, за да избера от 1-вата или 2-рата карта. Как се процедира при този телефон с избирането?
Благодаря за отговорите.
Кофти е, че не може да се слуша радиото през Блутут слушалка и трябва да се омотаеш с кабели. Това е гадно.
Надявам се поне слушалката да може да се свърже нормално и да отговаря на позвънявания и от двете карти.
Също така не става ясно какво се случва, когато те търсят на втората карта, а ти говориш на първата. Аз в момента съм с Привилег Х7. Когато говоря по карта 1 и ме търсят на нея на хората им дава, че все едно е изключен. Ако обаче говоря по карта 1 и ме потърсят на карта 2 ми дава звуков сигнал и виждам, че имам входящо повикване на втората карта.
Някой може ли да обясни при този телефон как е работата.
Иначе прочетох за двата радио модула. Никога не съм знаел какво точно значи това и как да разберем кой телефон с колко модула е.
В момента телефона ми има 2 бутона за картите. Когато намеря контакт в указателя пред него пише с малка цифра дали е записан на първата или втората карта. Съответно натискам бутон 1 или бутон 2, за да избера от 1-вата или 2-рата карта. Как се процедира при този телефон с избирането?
Благодаря за отговорите.
За жалост не може да стане батерията от Х1-01 на Х2-02,впрочем ако му бяха сложили същата би било супер,но уви...!
Много добър се оказва този телефон. Може да се строймва музика в колата чрез Bluetooth.
Впечатлението ми е, че Bluetooth-а му е пълноценен.
http://www.nokia.com/in-en/products/phone/nokia-x2-02/specifications/
Впечатлението ми е, че Bluetooth-а му е пълноценен.
http://www.nokia.com/in-en/products/phone/nokia-x2-02/specifications/