X3-02
-
- Регистриран: 17 авг 2007, 12:55
Re: Nokia X3-02
Имам телефона от седмица и според мен си заслужава парите единствения недостатък според мен е камерата по точно снимките :D предния ми телефон е нокия N73 music edition и прави сащите снимки даже вечерта прави много по хубави . Телефончето си заслужава парите въпреки това :)
moje6 li da mi kaje6 6tom ima6 telefona , dali moje da otvarq failove (word, excel, powerpoint) ??
здравеите имам телефона от скоро мн сам доволен от него само искам да знам какав Player ми трябва за да гледам клипчета в Youtube
Здравей, честито за новия тел. Аз съм го разцъквал и съм гледал клипчета от Youtube без да инсталирам нищо допълнително, той си ги отваря(има си вграден Flash Lite). Разбира се не така стоят нещата при VBOX7. А иначе си има доста широк спектър за видео формати, които поддържа.
Мерси :) Добре защто тогава нетрьгват имам Youtube на икона ,влизам нали н.п. обаче като пусна клипче и нетрагва мн ми е гадно :)
АА сега се сетих, пробвай да влезеш в нета от Операта, Приложения-екстри-колекция(по памет) мисля че там се намираше приложението Opera. А и по принцип си влизай в нета от там, щото браузъра е по- бърз и зуум-ва с потупване по дисплея, мн по- удобен браузър е от вградения на Нокиа.
Нищо няма в Мзела и тях да ги няма по-добре! Продават само боклуци и ти правят договори без твое съгласие -ИЗНУДВАЧИ
Телефонът е супер !!! (yes) :P
приятели само при мен ли индикатора на обхвата играе или и някой друг се е сблъсквал този проблем