X5-01
Re: Nokia X5-01
Flipout и Kin one стават. Мислех, че ot808 е грозен, но от както показаха x5-01 вече води класацията ми за грозотии.
Ако щете вярвайте ама дизайна ми харесва АДСКИ много и ако не държах на андроид това щеше да ми е следващия телефон. (woo)(woo)
Телефонът има страхотен дизайн! Много ми харесва.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
[Quote]Размери 66.4 x 74.3 x 16.8 mm [/Quote]
(woo)
Представям си 3 такива в джобовете с различните карти. Прилича на грозна табакера или на изцапана дамска превръзка ( розовия вариант)
Харесвам Нокия , но това е уродливо творение обречено на бърза и тиха смърт
(woo)
Представям си 3 такива в джобовете с различните карти. Прилича на грозна табакера или на изцапана дамска превръзка ( розовия вариант)
Харесвам Нокия , но това е уродливо творение обречено на бърза и тиха смърт
Този телефона има ... аммм странен дизайн, непривликателно странен :D
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
На живо изглежда много по-добре отколкото на снимка. Не бих го определил като грозен в никой случай, но определено ще допадне повече на дамите.
-
- Регистриран: 21 окт 2008, 17:38
Аз не бих си купил този телефон, но определено модела е ориентиран към по-нежната част от потребителите. От това следва че и GPS-a не е толкова голям пропуск Никога не съм виждал жена да ползва тази екстра. Обяснението най-често е -"Не се оправям с тези неща"
Много си е хубав телефона. Ще бъде заместник на е63, но с много по-удобна клавиатура. Има клиантела този телефон, но защо още го няма при операторите? Бих си го взел с договор за 150 - 160 лева.