X5-01
Nokia X5-01
Ако имаше и един GPS щеше да е новия ми телефон (woo)
Re: Nokia X5-01
:D Добри характеристики,но грозотийка (no)
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
ОУ, този път Нокия направо са се изгаврили. Този, който е одобрил пускането на този модел трябва да е бил доста пиян. Да, има някакви "характеристики", но е абсолютно излишен модел, просто защото тези характеристики ги имат и други модели, а този е меко казано отвратителен на външен вид. И по отношение на батерията излагацията е пълна...къде е Е5 къде е Х5... (no)
верно е тоя външен вид е много грозен,аз не бих си я купил никога,това е срам за дизаинера,които я е проектирал.Другото е че невпечатлява с нищо ново,което да го нямат другите модели,от сега съм сигурен,че това ще е наи-слабия модел за годината при нокия
-
- Регистриран: 21 сеп 2006, 09:01
не мога да разбера защо пишете глупости по отношение на външния вид телефона,препоръчвам ви преди да давате квалификаций да го видите на живо,а не да се правите на разбирачи по-форума и да казвата кой е тоя дизайнер и защо така е направено това само един малоумник може да го каже без изобщо да разбира от телефони,а този тел ще стане хит сигурен съм !
Мен ми харесва на външен вид, но вярно, че е можело да сложат ГПС и по-добра батерия. (whistle)
За сметка на това Motorola Flipout са сложили, а в случая Nokia са направили този телефон в отговор на Motorola предполагам, не знам до колко сполучливо само са отговорили ;)
Фен съм на Нокиа, но този телефон наистина е грозен! Да не говорим че ръбатите форми имат други по - неочевидни, но твърде важни недостатъци. Къде отидоха дизайнерите на модели като 8910, 8850? И на по - новите Sirocco, 8800? С тези ръбести форми и безлични моделчета Nokia съвсем се обезличи ....
Ега ти грозилото. Настръхнах.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Ау... А аз си мислех, че Motorola Flipout е грозен (blush) Той е направо изящен в сравнение с това...