X6 16GB
Re: Nokia X6 16GB
Oтносно качеството на звука- на средно ниво е. Аз съм маниак на тази тема, ползвам качествени слушалки и съм свикал с ай пода си. След като си взех Х6, продължих да нося ай пода в себе си и да го слушам. Чува се доста по- добре. Сигурен съм , обаче, че много малко от вас имат слушалки с които ще направят ралзликата, защото те струват една четвърт от цената на телефона.
За поддръжка на флак- няма проблем, само си инсталирайте подходящ плеър. Това не зависи от устройството, а от плеъра. Оригиналния фирмуеър на ай пода също не чете флак, но това не му пречи да вади най- качествения звук на пазар на плеърите.
За поддръжка на флак- няма проблем, само си инсталирайте подходящ плеър. Това не зависи от устройството, а от плеъра. Оригиналния фирмуеър на ай пода също не чете флак, но това не му пречи да вади най- качествения звук на пазар на плеърите.
Да, аз също ползвам сравнително качествени слушалки и разлика в звука има - наистина при наличие на добри слушалки липсата на качество от телефона и формата който се просвирва започва да дразни. Би било добре ако производителите не само рекламират телефоните си като добри плеъри но действително ги правят такива.
Разликата между MP3 от една страна и FLAC и losless форматите от друга е очевадна със слушалки над 100 лв - всички останали приказки колко добра била мп3 компресията и колко незабележима разликата в звука са чисто и просто маркетингови трикове.
Не бих си купил продукт на Apple заради потисническата им политика (например продължаващата липса на флаш поддръжка, която учудва толкова много потребителите е всъщност резултат на неразбориите между Стийв Джобс и Адобе, като целта е да се компрометира цялата флаш технология) и заробването на потребителите към тяхната марка, както и заради несменяемите батерии - iPhone, iPad и много други продукти (как не са направили все още и лаптопите си така) са с несменяеми батерии, което за мен е чиста форма на безочие.
Разликата между MP3 от една страна и FLAC и losless форматите от друга е очевадна със слушалки над 100 лв - всички останали приказки колко добра била мп3 компресията и колко незабележима разликата в звука са чисто и просто маркетингови трикове.
Не бих си купил продукт на Apple заради потисническата им политика (например продължаващата липса на флаш поддръжка, която учудва толкова много потребителите е всъщност резултат на неразбориите между Стийв Джобс и Адобе, като целта е да се компрометира цялата флаш технология) и заробването на потребителите към тяхната марка, както и заради несменяемите батерии - iPhone, iPad и много други продукти (как не са направили все още и лаптопите си така) са с несменяеми батерии, което за мен е чиста форма на безочие.
при ползване на качествени слушалки недостатъците на музиката с лоша компресия се усещат най-много. трябва да е с по-висок битрейт за да се чува дубре
Ама много грозен тоя телефон бре... Като ги видя тия дълги и тесни гейски телефончета и лошо ми става (като новто LG Chocolate) Ама явно трябва и такива да има ...
Привет на всички , от известно време и аз съм собственик на този телефон и смея да твърдя, че се справя срахотно , за секунди може да си провериш пощата , fb, skype и тн . Имам само един проблем с него и не мога да го разреша всеки път когато тръгна да използвам ГПС , телефона трябва да е включен към интернет , което не мисля че трябва да е така , някой може ли да ми каже как да активирам ГПС, така че да мога да го ползвам като ГПС дори и без интернет . Не съм му инсталирам никакви ОВИ мапс и тн до сега .
Здравейте,
Искам да попитам каде мога да намеря телефон за контакти с hi-tech ?
Искам да попитам каде мога да намеря телефон за контакти с hi-tech ?
Здравейте, много се извинявам че пиша в темата Ви без да мога да отговоря.
Аз си търся телефон, на който да има скайп и открих вашето съобщение.
Можете ли да ми препоръчате телефона, който имате - имам предвид скайпа добре ли работи, безпроблемно?
Благодаря ви.
Аз си търся телефон, на който да има скайп и открих вашето съобщение.
Можете ли да ми препоръчате телефона, който имате - имам предвид скайпа добре ли работи, безпроблемно?
Благодаря ви.
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 15:27
Здравейте, днес и аз се сдобих с този телефон. Искам да попитам за съвет при зареждането - от Глобул ми хазаха да изчакам батерията да падне, след което да направя 2 пълни зареждания. Ако някой може да ме посъветва компетентно, ще съм изключително благодарен!
Също така бих искал да попитам, тъй като в друга тема бях чел за някакви неща които се лепват върху дисплея за защита - има ли такива за Нокия и от къде мога да си закупя?
Също така бих искал да попитам, тъй като в друга тема бях чел за някакви неща които се лепват върху дисплея за защита - има ли такива за Нокия и от къде мога да си закупя?
никога не зареждайте телефон повече от необходимото нито първи нито 2 път. заржда се в зависимост от модела 2-3 часа до напълване на батерията.
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 09:09
Искам да попитам дали този телефон се продава тук само розов или може да се поръча и в други цветове и от къде може да се поръча с други цветове.