X6 16GB
Re: Nokia X6 16GB
Аз не виждам нищо дизайнерско в Х6. Освен евтина пластмаса друго няма.
[Quote]Ами то има и телефончета с Windows OS от 200лв..[/Quote]
Стана ми интересно, посочи ми някой WinMo телефон за 200 кинта, но да не е втора ръка или прекалено стар модел.
Стана ми интересно, посочи ми някой WinMo телефон за 200 кинта, но да не е втора ръка или прекалено стар модел.
:D:D:D Колега ти май нещо се обърка !! Това сравнение с голфчето трябваше да го дам аз..защото вас ви боли главата от високата цена на Nokia, която предлага същата функционалност, като друг тел на половин цена, както е с голфа и лимузината :D !! Ето какво ще ви кажа..като ви идва скъп не си го взимайте !! Той не е за всеки..!! Но за такива хора са измислени и китайските реплики..така че на който му идва скъп след 1-2 месеца да си вземе китаец за 100-200 лв.;):D !! (yes)(beer)8)
Скъп е за това, което предлага. И обявиха цена от 700 лева за 16ГБ преди няколко дни.
Ахъ, а за тези които го купят остава успокоението че са изръсили пари, за нещо което се е продавало години.
Абе мамка му стара..тоя автомобил Pagani Zonda е много скъп за това което предлага !! Тва по-добре да си взема едно наточено поршенце..за 5 пъти по малко пари !!;)
в английския магазин на nokia e 300 паунда (~670 лв) с доставка до края на месеца.
http://shop.nokia.co.uk/nokia-uk/product.aspx?sku=10223083&culture=en-GB
в него цената обикновено е по-висока, така че очаквам цена на дребно около или под 600 лв.
http://shop.nokia.co.uk/nokia-uk/product.aspx?sku=10223083&culture=en-GB
в него цената обикновено е по-висока, така че очаквам цена на дребно около или под 600 лв.
Колега..няма смисъл да им обясняваш !! Аз тук няколко дни си изгубих времето да обяснявам ;) !! Гроздето за някои е горчиво..защото е високо :) !!
Какво грозде бе? Не вярвам да има човек, в тази тема, който да не е ползвал Симбиан със този хардуер. Къде си тръгнал да обесняваш и сравняваш Симбиан и Нокиа с Пагини? :дд
Цъ,Цъ,Цъ...ти не си разбрал сравнението ми..!! Добре..ще го обясня по-простичко !! Защо да си взема Nokia...като мога да си взема телефон от друга марка на половин цена и със същите възможности !! Съжалявам ако пак не разбираш...по-просто от това не мога..;):D !!(beer)