X6 32GB
Re: Nokia X6
Интересен телефон. На цена от 550 лв ще е много актуален.
На цена от 1150 лв e Нокия Х6 с Comes with music i e с 32 GB вградена памет. A по евтината която е с 8 GB вградена памет излиза януари или февруари и ще е около 750 800 900 някъде там беше не си спомням цената точно (blush):)
-
- Регистриран: 06 ное 2009, 11:30
Пичове,Нека да обобщя по темата за Нокията било то Х6,Н900 или която и да е.Първо-Това е Нокия(данните за продажбите им говорят вместо нас и мен).Антипревържениците нека да помълчат достойно защото това е най нормалното поведение,а и плюс това не разбират....Звучи ми все едно да твърдите че,мерцедес не знаят как се правят коли и те не струват нищо.Грозденцето е киселичко ......и в този смисъл е по добре да мълчите като риби,от колкото да се изказвате неподготвени.Тези които имат афинитет към самсунг(това даже не помня как се изговаря) нека си направят фен сайт и да си дискутират до забрава.И в крайна сметка...Телефона е Нокия,колата е Мерцедес,лаптопа е Делл(може и Апъл),жената е блондинка....
Всичко останали се опитват да подражават.
Всичко останали се опитват да подражават.
С тези твой разсъждения си представям какъв живот живееш......
Ако не изпитвах умиление, щях да те съжалявам...
Покажи снимка на твоя мерцедес и на блондито в него.....много съм любопитен.
чак ме е яд че, си купих ново Ауди и че ч....ам брюнетка, а тел-а ми не е Нокия в момента, а "дърво като HTC HD2. Ужас.........отивам да да го шитна за Мерца, в който ще мина през Ст.град да натоваря накое плиткоумно блонди /нищо против блондинките естествено/ и ще бартеросам НТС за н900, която ще извадя на масата на на Син Сити........ех живот, тогава ще се чувствам пълноценен мъж.
Ако не изпитвах умиление, щях да те съжалявам...
Покажи снимка на твоя мерцедес и на блондито в него.....много съм любопитен.
чак ме е яд че, си купих ново Ауди и че ч....ам брюнетка, а тел-а ми не е Нокия в момента, а "дърво като HTC HD2. Ужас.........отивам да да го шитна за Мерца, в който ще мина през Ст.град да натоваря накое плиткоумно блонди /нищо против блондинките естествено/ и ще бартеросам НТС за н900, която ще извадя на масата на на Син Сити........ех живот, тогава ще се чувствам пълноценен мъж.
[B]Офтопик[/B]
... забрави да споменеш и златни ланци по кило, маратонки Адидас, техника Сони, уйски Джони и .... за да бъдеш турбо гъзар.:D
... забрави да споменеш и златни ланци по кило, маратонки Адидас, техника Сони, уйски Джони и .... за да бъдеш турбо гъзар.:D
Как не се сетих за Сони-то и Адидаса. Ще пукна направо:-)))))
Такива като нас лузъри не заслужават да съществуват.....:-))))
mod edit: айде да продължите по темата, м?
vladovn
Такива като нас лузъри не заслужават да съществуват.....:-))))
mod edit: айде да продължите по темата, м?
vladovn
По темата....
Вече се появи първа оферта....всъщност, за този апарат не бих казъл, че е оферта(whistle)
Вече се появи първа оферта....всъщност, за този апарат не бих казъл, че е оферта(whistle)
Хахаха, подранили са с 1ви април.(woo)