X7
Re: Nokia X7
Те се опитват сега да ни отчаят напълно и след това да тръснат 1 продукт 100 пъти по як от айфон 5цата ( само спекулации :D:D:D)
-
- Регистриран: 17 дек 2006, 18:29
може да се опише само с една дума - Отчайваща..
Kакто казват специалистите ,, Кризата в Nokia се задълбучава" абе не ,че е лош амаааа все едни и същи ги правят .Кога ще има нещо да излезе срещу i Phone i HTC rразбира се , че няма да е от X серията ,но по принцип говоря. То е срамота уж са номер 1 а онези с ябълката не вадят и един модел на година и ги мачкат.
- Незнам N8 каква конкуренция се яваява но аз лично съм недоволен от N8.
- Дисплея не е достатъчно чуствителен, Бавно мислещ е и доста други дребни неща, но дразнещи. - N8 е просто камерафон и нищо повече.
- Имах iPhone 2G и HTC HD2 от тях като функционалност,дисплей и скорост на работа бях с пъти по доволен от N8.
- Такаче бих препоръчал на всички да се насочат към друга различна марка от Nokia докато не пуснат WM.
- Скоро Nokia няма да настигнат HTC и APPLE няма смисъл да се залъгваме
- Дисплея не е достатъчно чуствителен, Бавно мислещ е и доста други дребни неща, но дразнещи. - N8 е просто камерафон и нищо повече.
- Имах iPhone 2G и HTC HD2 от тях като функционалност,дисплей и скорост на работа бях с пъти по доволен от N8.
- Такаче бих препоръчал на всички да се насочат към друга различна марка от Nokia докато не пуснат WM.
- Скоро Nokia няма да настигнат HTC и APPLE няма смисъл да се залъгваме
Сигурно ще се върнат в играта, но дотогава ще минат поне 1-2 години. Тук говоря за качество и конкуренция спрямо другите телефони, а не за пазарен дял.
И един интересен факт - въпреки, че Apple не са продали най-много телефони, те на 1-во място по печалби от продажбда н телефони. Аз имам 3Gs и мога да кажа че ако не беше липсата на светкавица (не, че я ползвам често) не бих се заглждал по други модели и марки. А сега гледам да видя какво ще пуснат през 2011 :P
И един интересен факт - въпреки, че Apple не са продали най-много телефони, те на 1-во място по печалби от продажбда н телефони. Аз имам 3Gs и мога да кажа че ако не беше липсата на светкавица (не, че я ползвам често) не бих се заглждал по други модели и марки. А сега гледам да видя какво ще пуснат през 2011 :P
Телефон със Симбиън няма да си взема никога. :)
Незнам защо повечето са лапнали iOS i Android,но на мен лично не ми харесват.Всичко е реклама най вече и щом е Aple USA.особено пък iPad,кво пък му е хубавото.няма флаш плеър,няма USB вход,едно устроиство неможеш да вклиучиш.И на двете ОС неможеш да разгледаш какво имаш в паметта.А за приложенията на айфон,триабва да са лично одобрени от Стив Джобс.Никаква свобода,сега прочетох че и андроид щели да направят същото.Аз пък си къпих Ц7 на нокиа и съм много доволен,имам 40GB памет и мога да видя във всеки диск какво имам,мога да го ползвам и като преносимо устроиство,гледам филми със БГ субтитри,сложих си още 2 МП3 плеара и звъка е страхотен,имам си и скайп и опера, флаш клиповете вървят,записва HD,има много настроики,абе всичкои ме кефи.Играх си е един аифон 3G i Samsung Galaxy S,единствено иконите са по удобни,но и това ще се оправи в Ц7 със следващия ъпдеит.Хубаво е че всеки има избор,на кои кавото му харесва това да си купи.Хайде нападаите ме сега,това си е мое мнение,аз искам да имам достъп до всичко в телефона си
Абсолютно същото можеш да го правиш и с андроид :)
[Quote]Незнам [/Quote]
Прочитам първата ЕДНА дума и разбирам колко доверие трябва да се има на това мнение.
Прочитам първата ЕДНА дума и разбирам колко доверие трябва да се има на това мнение.
колко умно,интелигентно и изчерпателно мнение:D
телефона ми харесва като вид,ако е на добра цена може и да се продава
телефона ми харесва като вид,ако е на добра цена може и да се продава