X7

Symbian__
Регистриран: 06 фев 2011, 18:13

Re: Nokia X7

Мнение от Symbian__ » 08 май 2011, 17:56

Re: Nokia X7 [Re: ]
Автор: divain
Дата: 03.05.2011 22:18

да ти го туря на sumbian-a ,тази операционна система е преди 10г. бе пич.Тая фирма с тази платформа няма развитие от бая години,добре ,че спада на продажбие ги накара да се оринтират към Уйндоус.ама и там закъсняха.Освен флагмантите на Нокия другото е пълен абсурт.неискам да говоря така , но тая фирма заедно със Сониериксон закъсаха,за разлика от др. кореиски фирми ,които доскоро ядяха кучета сега ни учат как се правят телефони.....гадно е ,но е самата истина HTC ги разби всички,неиска да навлизам в подробности само констатирам

Ейй ма то пълно с разбирачу бе :D Виж сейа, пичага не искам да се заяждам с теб, НО коментарър ти е пълна глупост ..
Първо, Symbian е позната вече повече от 10 години, мойто момче, 10 години !! През тия години Android например къде беше ? bada къде беше? само примерно ти ги назповавам .. НЯМА КАК нормален човек, който поне малко да разбира от мобилни телефони и в частност смартфони, да каже, че операционната система с най-много модели и най-дълги традиции е скапана :X:D:D ти разбираш ли колко смешно звучи ?
Второ, кой е успял или ще успее скоро да надмине продажбите на апарати със Symbian, кой ?? hTC, синоним на бизнес устройства, на класа .. Windows Phone им приляга чудесно, но Android ?? Хвалиш ми устройства като Tattoo ли ? :D
Да, в интерес на истината Android има потенциал , не искам потребителите й да ме разбират погрешно, но по дяволите Symbian е класа и макар продажбите й да спадат, тя дълго НЯМА да бъде задмината по успех ;)

pacy4
Регистриран: 10 фев 2010, 12:45

Мнение от pacy4 » 09 май 2011, 12:26

Вие така и не разбрахте, че основния ключов моменти в продажбите на Нокиа са по- ниските цени от тези на Аппле и НТС. Моята Х6- ца преди година я взех за 450 лв, а тогава НТС-тата бяха от 700 нагоре, да не говоря за ай фон. Това е почти на половина цена. Естествено прави същите неща. Убеден съм, че и за Х7 цената ще е също така добра. А Симбиан си е най- леката ОС, и с процесор от 400 мгз си върви перфктно - от там и по- дългият живот на батерията. Х6-цата ми държи 5 дни с браузване и слушане на музика. Нокиата, макар и привидно с по- кофти характеристики си остават най- функционалните смартфони на пазара и най- добрите със Симбиан. ;)
Ако трябва да сменям ОС, бих минал само на Маемо. Дано Нокиа ни изненада с ново устройство там.

winnerqwerty
Регистриран: 27 апр 2011, 20:19

Мнение от winnerqwerty » 10 май 2011, 00:34

Бъдещето е в Windows phone с процесори над 1.5 GH и (батерия 5000 ане 1500) още с LTE Advanced 4G Мрежа 128MB=1Gb в секунда мобилен Интернет (yes):D

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 10 май 2011, 01:26

[Quote] бих минал само на Маемо. Дано Нокиа ни изненада с ново устройство там.[/Quote]

След куп мнения, които няма да коментирам, това просто показа колко навътре си в нещата.

edis_feyziev
Регистриран: 18 яну 2007, 11:48

Мнение от edis_feyziev » 10 май 2011, 01:45

За тебе пък, само айОС. Чевек не може да ползва друга ОС освен на Apple и вече става некомпетентен и недоразвит в нещата. Пхей ма...у. Не всеки може да си позволи такъв продукт, а и който си позволи, е голямата рабора :D пей начи. Наистина голяма заблуда голямо нещо. Човека си вика харесва ми да ми е подредено в менюта> папки и така като симбиана и тва е. Другия казва искам хай-енд - дет попринцип е хай-енд пластмасов боклук произведен от общ работник и айде кой съм аз имам ай под и ай боклук. Повечето хора казват хай енд щот има много игри и безполезни приложения... Ем да речем че ги нямаше? Като сегашните нокии. А преди време как беше ? Нокиите, ериксоните ... и други имаха много приложения, а покет ПЦ тата ХТЦ, уинМО 6.0 5.0 и подбни бяха като сегашните айОс и андроид . Просто нещата се обърнаха. СЛед време пак ще се обърнат няма как просто ... Пак казвам всеки е компетентен за себе си и да ползва кот си ще с диаманти ли с перли ли с та...ци ли кот ще е всеки избира и не се заяждайте с хората .Щом една компания решила да вади продукт значи ще спечели .

panasonicsds
Регистриран: 21 яну 2010, 14:03

Мнение от panasonicsds » 11 май 2011, 08:05

а е пич на Х6 батерията знаеш ли кога ще издържи 5 дена когато баба ти пръдне в мивката имах такъв боклук разкарах го възможно най бързо Х7 е поредната бозичка на нокиа колкото и да не ми се иска да го призная защото до сега никога не бях си купувал друга марка телефони е след Х6 вече не издържах и взех друга марка няма да споменавам каква е но разликата е ОГРОМНА нокия просто загина

matey
Регистриран: 15 юли 2010, 14:50

Мнение от matey » 11 май 2011, 17:12

Не мога да повярвам на начина на писане и цветущия език в тази тема, на авторите - браво и честито.

purko1
Регистриран: 18 сеп 2008, 23:04

Мнение от purko1 » 11 май 2011, 17:43

нокия правиха добри апарати до към 2008-ма година след това не знайно защо спряха изведнъж
„почнаха се едни реплики- е52 на е51 и тн. Най интересното за мен беше да науча че 3000 човека са се водили разработчици на симбиан и в крайна сметка по време на закриването на платформата се правят ъпдейти променя се интерфейс и тн.

pacy4

Мнение от pacy4 » 13 май 2011, 10:13

Ако си караш със Симбиана без рам блоу или бест тасм мениджър ще рестартираш по веднъж на ден и ще ти пада батерията за 2 дни. Ако имаш тези програми и ги ползваш като хората ще си ползваш пълноценно телефона доста дни. Моя Х6 с 1320мах батерия издържа съвсем спокойно 5 дни с много слушане на музика и по 20 мин на ден ви-фи. С блутуут слушалки Нокиа бх-505 по 2 4аса на ден средно ползване - издържа 2 дни.

pacy4

Мнение от pacy4 » 13 май 2011, 10:26

Накой неща са ги оплескали тук- от Х6 към Х7: Батерията вместо да е по- мощтна, пада от 1320 на 1200 за музикален телефон с по- лаком за ток процесор и също такава ОС. ; От вградени 32/16гб, падат на 8 с гнездо за карта. Телефона е музикален, очевидно 16 гб са минимума което е необходимо да има като памет и би следвало да си е вградена. Другото дразнещо при някой нови Нокии със Симбиан 3 е вградената батерия, което тотално би отказало всеки здравомислещ потребител и си 100% политика за печелене на пари.
Единствената полза от новия Симбиан 3 виждам в ХД видеото. Всичко останало е само излишен фейслифт.

Отговори