XL
Re: Nokia XL
:D Те кат ги зимат на работа не ги питат знаете ли каква е разликата между simbian, windows и android ? А правите ли св*рки? :D ОФ! ;д :/
Здравейте!Току що си купих този телефон и започнаха въпросите.Моля колегите,които притежават не само този тлф,а просто знаят да помагат:първата ми изненада беше,че не успях да присвоя тон на звънене на отделни контакти от картата?!.другият въпрос е как става гласовото набиране и гласовите команди?За сега стига толкова.Благодаря предварително!
[Quote]не успях да присвоя тон на звънене на отделни контакти от картата[/Quote]
То май почти не съществуват телефони, на които да може да се присвои тон на звънене на контакт, който е на SIM картата, или поне аз не съм срещал. За да направиш нещо подобно, просто трябва да копираш контактите на паметта на телефона и ще може да правиш много повече неща, включително да им задаваш отделни мелодии, снимки, различни полета и още доста разнообразни неща :)
То май почти не съществуват телефони, на които да може да се присвои тон на звънене на контакт, който е на SIM картата, или поне аз не съм срещал. За да направиш нещо подобно, просто трябва да копираш контактите на паметта на телефона и ще може да правиш много повече неща, включително да им задаваш отделни мелодии, снимки, различни полета и още доста разнообразни неща :)
Да! Просто си премести контактите от сим картата - в телефона. ...... А моят въпрос е - някой знае ли - ще има ли ъпдейт на този телефон - към windows 8.1 някъде четох, че има такава вероятност - за бъдещ ъпдейт на операционната система.
Ще има, ще има- и към iOS ще му направят ъпдейт :D
[Quote]ще има ли ъпдейт на този телефон - към windows 8.1 някъде четох[/Quote]
Много интересно къде си го чел, защото това е невъзможно - все пак телефонът е с Андроид :D
Много интересно къде си го чел, защото това е невъзможно - все пак телефонът е с Андроид :D
[Quote]Много интересно къде си го чел, защото [B]това е невъзможно[/B] - все пак телефонът е с Андроид :D[/Quote]
Всъщност, абсолютно не си прав. Не само, че е възможно, но дори не е изключено да се случи. Макар този телефон да беше промотиран с Android и специална версия на Ланчера, нищо не пречи на Microsoft, след като придобиха бизнеса на Nokia (включително и това устройство) да решат да сменят операционната му система. Има пример, който е подобен и е свързан с първия часовник на Samsung, който беше с Android, но получи ъпдейт до Tizen, който в последствие може би ще бъде заменен с Android Wear.
Въпреки това, макар да е възможно да се смени операционната система, аз поне никога и никъде не съм чувал дори слухове, че това на практика ще се случи :)
Всъщност, абсолютно не си прав. Не само, че е възможно, но дори не е изключено да се случи. Макар този телефон да беше промотиран с Android и специална версия на Ланчера, нищо не пречи на Microsoft, след като придобиха бизнеса на Nokia (включително и това устройство) да решат да сменят операционната му система. Има пример, който е подобен и е свързан с първия часовник на Samsung, който беше с Android, но получи ъпдейт до Tizen, който в последствие може би ще бъде заменен с Android Wear.
Въпреки това, макар да е възможно да се смени операционната система, аз поне никога и никъде не съм чувал дори слухове, че това на практика ще се случи :)
Да, теоретично всичко е възможно да се направи... Но предполагам, че Windows Mobile има доста по-различни изисквания за хардуера... Разбира се, нищо не пречи да си напишат нови драйвери и да ги подкарат с WM, но - както казваш - това няма да се случи :)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Те зарязаха скоропостижно флагман моделите си с wp7 ти се надяваш да се занимават със смяна на ос-а на някакви евтини андроид залъгалки за зарибяване.Примера със самсунг не е много удачен, там се опитват да популяризират тизен а часовника е бил лесен за актуализация.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
За мое голямо съжаление не става така/това ме посъветва и Стефан/.