Я сега да видиме кой е специалист на Симбиан?
Я сега да видиме кой е специалист на Симбиан?
Колеги , купих си Н95 и немога да копирам контактите от стария телефон , той е 6630. Свързвам се с нокиа ПС сют ама никъде немога да намеря контактите , смс-ите излизат ама къде да намеря тези скапани контакти , записани са в телефона а не в сим.
Re: Я сега да видиме кой е специалист на Симбиан?
Не се мъчете момчета, явно тук има повече зяпачи отколкото разбирачи! лек ден.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
To ne e golqma muka, no za 20 min, nqma da se izbiqt horata da ti reshavat problimite.
Пробвай с бек ъп и после рестор
регистрирай се в zyb.com и през него. всичко става за секунди
:)
:)
Ей, много се дразня, когато някакъв пълен новак тук, който и понятие си няма как стоят нещат в този форум. Казвал съм го и преди, ще го кажа пак - тук има толкова ерудирани хора, които могат да ти скрият шапката във всички области на високите технологии. И, ако си мислиш, че тук се обсъждат такива елементарни операции като трансфер на телефонни номера, жестоко се лъжеш. Разгледай някои от темите, където обсъждаме използвните хитрини в кода на операционните системи и модели, които ще бъдат представени след месеци. Така че разгледай малко форума и тогава давай оценки, защото тази е напълно неправилна и високомерна.
"Не се мъчете момчета, явно тук има повече зяпачи отколкото разбирачи!"
За съжаление е така, благодарение на хора като теб. Като си толкова компетентен, защо не можеш да си прехвърлиш контактите дори?
За съжаление е така, благодарение на хора като теб. Като си толкова компетентен, защо не можеш да си прехвърлиш контактите дори?
А вие двамата що му се връзвате ? Не се палете и просто не обръщайте внимание ;).
браво deezel
Браво, много добре казано.
Аз сам съгласен с това мнение.
Аз сам съгласен с това мнение.