Za NOKIA,ima li po-dobri
Re: Za NOKIA,ima li po-dobri
За съжаление на много от посетителите на този този сайт, абсолютно си прав колкото и да не им се иска!
Еми, че ДА. NOKIA винаги са били №1.
Сега, че на някои не им изнася това нещо, мн. ясно че ще плюят против NOKIA.
Аз от 5 години ползвам единствено NOKIA и съм се убедил в тяхното качество и издръжливост!!!
Сега, че на някои не им изнася това нещо, мн. ясно че ще плюят против NOKIA.
Аз от 5 години ползвам единствено NOKIA и съм се убедил в тяхното качество и издръжливост!!!
поредното смешно изказване! то понеже 6230и си държи цената, 6280 и 6270 и те много си държат на цената... а и не разбрах, какво значение има кое колко си държи цената, след като 6230, 6230и, к700, к750 са едни от най масовите телефони.
Такаааааа....Ами лисицата гледала гроздето и като не го достигналаа,Решила че е кисело.Удобство,комфорт,максимален брой функций в едно-Nokia.На докосналите се и просветените,честито-останалите да дерзаят!
кое грозде е кисело, не разбрах?!? коя нокиа е толкова извънредно скъпа( без ВЕРТУ) която да не може да си позволи всеки човек?
Кой модел,ако не е тайна?
-
- Регистриран: 22 фев 2006, 08:53
браво браво,страхотна тема
-
- Регистриран: 28 мар 2005, 15:10
Говорили сме безброй пъти по тая тема!Айде осъзнайте се и почнете да измисляте нещо по-смислено!Сравнявайте модел с модел, но не и цели компаний!
Призовавам сериозните и разумни участници в този форум да не взимат участие в такива безсмислени и ГЛУПАВИ теми!
Призовавам сериозните и разумни участници в този форум да не взимат участие в такива безсмислени и ГЛУПАВИ теми!
1во темата се разисква за пореден път...просто някои хора стават смешни и пишат глупости...що не се разделите на 2 агитки...1ните да викат за нокия другите за СЕ...просто е смешно...човек си взима телефона който му харесва...естествено че марката си оказва значение и то голямо...но аз например никога не бих си взел к750 или тея най продаваниете телефони...дори и да са най добрите...всеки човек си търси за себе си най доброто...но в момента наи комерсиални мисля че са нокия и най вече СЕ...за другите няям мнение...и вече не се интр толкова за да кажа...
NOKIA Connecting People!
Той се купува той се котира той е най-добриа той е телефона с мараката NOKIA. Масов защото е издръжлив и качествен. Скъп и въпреки това масов??? Истината в мобилните комуникации!Невъзможно е да останеш безпристрастен ако поне веднъж си използвал някой от съвършенните модели на Империятя NOKIA.Всеки има лоши моменти и нека не обвиняваме производителя че е допуснал 200 дефектни телефона на 2000000 продадени такива,останалите производители ги имат в доста по-големи количества.
Той се купува той се котира той е най-добриа той е телефона с мараката NOKIA. Масов защото е издръжлив и качествен. Скъп и въпреки това масов??? Истината в мобилните комуникации!Невъзможно е да останеш безпристрастен ако поне веднъж си използвал някой от съвършенните модели на Империятя NOKIA.Всеки има лоши моменти и нека не обвиняваме производителя че е допуснал 200 дефектни телефона на 2000000 продадени такива,останалите производители ги имат в доста по-големи количества.