Запитвания за nokia n73
Re: Запитвания за nokia n73
Еми то тогава това не е проблем :)
Моля давайте ощя компетентни мнения по зададените от мен въпроси! Те ще бъдат полезни не само на мен, а и на много други потребители! Благодаря!
Моля давайте ощя компетентни мнения по зададените от мен въпроси! Те ще бъдат полезни не само на мен, а и на много други потребители! Благодаря!
Значи продукт кода показва телефона за коя стрна , регион или в някои сучаи оператор е предназначен.
Ъпдейта на фирмуера(софтуера) на телефона става чрез програма която теглиш от сайта на Нокиа. Свързваш телефона с кабела до компютъра и програмата по съответния ти продукт код разбира какъв езиков пакет да инсталира.
Принципно черз допълнителен софтуер можеш да промениш продукт кода на какъвто си искаш , така че това не е толкова голям проблем , дори можеш да качиш фирмлера на Music Edition. Но мисълта ми беше ,че не съм на ясно колко можеш да разчиташ на гаранция на телефон внесен от чужбина (да не се налага де).
Друго нещо , картата с памет не би трябвало да оскъпява телефна , защото цените доста паднаха и в момента можеш да си купиш 2GB за под 40лв. Но е възможно ако преди полвин година някой е дал примерно 100лв. за такава , сега да иска да и вземе малко повече пари.
Ъпдейта на фирмуера(софтуера) на телефона става чрез програма която теглиш от сайта на Нокиа. Свързваш телефона с кабела до компютъра и програмата по съответния ти продукт код разбира какъв езиков пакет да инсталира.
Принципно черз допълнителен софтуер можеш да промениш продукт кода на какъвто си искаш , така че това не е толкова голям проблем , дори можеш да качиш фирмлера на Music Edition. Но мисълта ми беше ,че не съм на ясно колко можеш да разчиташ на гаранция на телефон внесен от чужбина (да не се налага де).
Друго нещо , картата с памет не би трябвало да оскъпява телефна , защото цените доста паднаха и в момента можеш да си купиш 2GB за под 40лв. Но е възможно ако преди полвин година някой е дал примерно 100лв. за такава , сега да иска да и вземе малко повече пари.
Ами според мен не си залусжава парите този апарат!!!!
Никой не спомена нищо за честото изгаряне на пикселчета на дисплея на този модел,а аз от 4 апарат на 2 съм забелязъл този проблем!
Никой не спомена нищо за честото изгаряне на пикселчета на дисплея на този модел,а аз от 4 апарат на 2 съм забелязъл този проблем!
Значи искаш да ми кажеш, че за да нямам проблеми при update на софтуера например трябва да е с онзи код за БГ телефона... мисля, че те разбрах.
А защо си мисля, че 35лв някаде струва 1гб карта 2гб трябва да е по скъпа от 40лв... ?
А защо си мисля, че 35лв някаде струва 1гб карта 2гб трябва да е по скъпа от 40лв... ?
Незнам... до сега не бях чувал за такъв проблем!!! Нека и другите да си кажат мнението за да видим до какъв извод ще стигнем, прав ли си или не си :)
-
- Регистриран: 17 фев 2007, 15:30
da i az mislq da si vzimam tozi telelfon i mi e interesno da vidq mnenieto i to glavno na takiva deto imat ozi telelfon a ne na potrebiteli deto mai neznaqt kakvo iskat ot telefona v rakata si!
i to kato se zamislq mai naistina nqma idealen telefon!No su6to takak i mislql 4e tozi telelfon(pone spored men) se doblijava max do idealniq!
i to kato se zamislq mai naistina nqma idealen telefon!No su6to takak i mislql 4e tozi telelfon(pone spored men) se doblijava max do idealniq!
От 3 телефона 2 бяха с жълти петна по екрана , което се виждаше само при включване и изключване.Иначе всичко си е ОК.
Какво точно означеват тези коментари ? Значи 2 от 3 телефона имат петна , а на 2 от 4 им изгарят пиксели. Ми то по-добре направо и моя да го хвърля в кофата , няма почети никакъв шанс да работи добре :)
Разкажете какви са тези телефони , от къде са взети , какво се случва после с тях . Разбирасе освен ако не говорите просто на изуст.
Разкажете какви са тези телефони , от къде са взети , какво се случва после с тях . Разбирасе освен ако не говорите просто на изуст.
Аз взех на жена ми от Мтел.Върнах ги нямах проблеми със замяната.Възможно е да не се води като дефект но като го знаеш и дразни.Телефона си работи перфектно но когато е на бял фон се вижжда жълто петно /това бе на предишните/.Сега няма ядове.Петното може да е и от проблеми със осветяването на дисплея да не е от него.
Едното беше от дясно и заемаше 2/3 от екрана а на втория в горния десен ъгъл по-малко но пак с виждаше.Но пак да кажа сегашния няма ядове.
Едното беше от дясно и заемаше 2/3 от екрана а на втория в горния десен ъгъл по-малко но пак с виждаше.Но пак да кажа сегашния няма ядове.
Дай ми пример, кога телефона може да е на бял фон? За да мога като си купувам 2ра ръка евентуално да го направя на бързо на бял фон ако може и да видя има ли такова н ещо? И поясни това само през деня ли се вижда на слънце или не ...?