10 години от премиерата на iPhone
Re: Re: 10 години от премиерата на iPhone
Тази рядка форма на рак на панкреаса е практически нелечима, не знам какви глупости дрънкате изобщо.
Лично много съм доволен от създадената Епъл екосистема, прекрасен е прехода между различните им устройства, това което на този етап юзърите на андроид няма как да разберат. Може би ако притежават хромбук, ще е нещо подобно, но не съм запознат изобщо.
Лично много съм доволен от създадената Епъл екосистема, прекрасен е прехода между различните им устройства, това което на този етап юзърите на андроид няма как да разберат. Може би ако притежават хромбук, ще е нещо подобно, но не съм запознат изобщо.
Re: Re: Re: 10 години от премиерата на iPhone
[Quote]това което на този етап юзърите на андроид няма как да разберат.[/Quote]
В интерес на истината в края на миналата година си уеднаквих версията на ОС-а (ММ 6.0) на всичките ми у-ва (смартфон, таблет, лаптоп, set-top box и т.н.) и не виждам какво може да ми предложи прехвалената ви екосистема освен ограничения... (whistle)
В интерес на истината в края на миналата година си уеднаквих версията на ОС-а (ММ 6.0) на всичките ми у-ва (смартфон, таблет, лаптоп, set-top box и т.н.) и не виждам какво може да ми предложи прехвалената ви екосистема освен ограничения... (whistle)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: 10 години от премиерата на iPhone
Бих се върнал на Apple без да се замисля. Най-вероятно с 8-цата ще стане. Липсват ми постоянните ъпдейти, по-добрите приложения, и ОС-то въпреки, че и там има някое друго бъгче, поне се отстранява със следващия ъпдейт (до 2 седмици). Заради многото телефони (модели) девелъпарите явно не могат да оптимизират приложенията си както трябва. Инстаграм И Снапчат, дори ФБ месинжъра новото Май Дей, качеството на снимане на клипове е на години зад Айфоня. Андроид опрелено има много плюсове, но с минусите на Apple по-добре бях. Ама нищо, малко разнообразие не вреди. Дойдох, видях, тръгнах си пак към Ябълката Надявам се и с iOS 11 да добавят нещо интересно. На мен единствено и честно казано, само ми липсва там да можеш да сменяш теми/икони. Всеки ден да гледаш едни и същи супер писва. Едно подобие на Анемон или Уинтър Борд от джеилбрейк туиковете ще реши всички проблеми. Или поне моите :)
П.С: Друг плюс е, че всяка седмица едно платено приложение е безплатно, често има доста добри попадения. Те и Гугъл имаха, но явно там алчноста е надделява и го спряха. :)
П.С: Друг плюс е, че всяка седмица едно платено приложение е безплатно, често има доста добри попадения. Те и Гугъл имаха, но явно там алчноста е надделява и го спряха. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
- Регистриран: 07 юли 2011, 13:15
Re: 10 години от премиерата на iPhone
https://en.wikipedia.org/wiki/Series_90_(software_platform)
Symbian S90 май това е трябвало да бъде 1-вия тъчов телефон :D (Nokia 7700) 2003
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/217/nokia-7700
Symbian S90 май това е трябвало да бъде 1-вия тъчов телефон :D (Nokia 7700) 2003
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/217/nokia-7700
Re: Re: Re: Re: Re: 10 години от премиерата на iPhone
Зa instagram пробвай OG insta+ .
Има zoom на снимките и download. Ето тази свобода на Андроид обичам.
За камера опитай Camera FV 5 И MX CAMERA PRO. Има настройки за уникални снимки и клипове.
С Tubemate може да сваляш YouTube клиповете, а с Mobdro да гледаш най-известните световни tv безплатно.
Има zoom на снимките и download. Ето тази свобода на Андроид обичам.
За камера опитай Camera FV 5 И MX CAMERA PRO. Има настройки за уникални снимки и клипове.
С Tubemate може да сваляш YouTube клиповете, а с Mobdro да гледаш най-известните световни tv безплатно.
Re: Re: Re: 10 години от премиерата на iPhone
Чувам и други истории за млади хора, развили рак от работа с много много компютри, но може да е просто съвпадение/conformation bias.
Лекуването на рак с билки наистина може да забави реално лечение, ракът да напредне и прогнозата да се влоши. Само че при рака на панкреаса и да почнеш на време лечение, прогнозата пак е лоша и почти не помага. В този смисъл наглед ирационалното решение на Стив за билки всъщност е умно - нека пробваме неизвестното, неизследването - може пък да уцелим.
Според някои хора в медицинските среди обаче, лекуването с билки е било параван за медиите. Всъщност Стив е плащал милиони $$ месечно на имунологична лаборатория да изработват нови и нови антитела за непрекъснато изменящия се тумор. Така е изкарал години вместо месеци, колкото изкарват други с рак на панкреаса, а не, че туморът е бил по-рядък.
Буквално животът му е зависел от това Iphone да успее според тази теза. Затова е дал най-доброто от себе си за него.
Лекуването на рак с билки наистина може да забави реално лечение, ракът да напредне и прогнозата да се влоши. Само че при рака на панкреаса и да почнеш на време лечение, прогнозата пак е лоша и почти не помага. В този смисъл наглед ирационалното решение на Стив за билки всъщност е умно - нека пробваме неизвестното, неизследването - може пък да уцелим.
Според някои хора в медицинските среди обаче, лекуването с билки е било параван за медиите. Всъщност Стив е плащал милиони $$ месечно на имунологична лаборатория да изработват нови и нови антитела за непрекъснато изменящия се тумор. Така е изкарал години вместо месеци, колкото изкарват други с рак на панкреаса, а не, че туморът е бил по-рядък.
Буквално животът му е зависел от това Iphone да успее според тази теза. Затова е дал най-доброто от себе си за него.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 10 години от премиерата на iPhone
Аз имах впредвид, когато снимаш от самите приложения, или път качваш клип го компресира до неузнаваемост. Прилложенията иначе си работят добре. При Айфон можеш също да инсталира Инстаграм++ които е много и в пъти по-добър от ОГ-то, и то без джеилбрейк да е нужен. Също и приложения за ЛайвТв и други неща. Както и да е, да не става Андроид може това, Айфон това. Аз изразих моето лично мнение, за моето ползване - Айфон е по-удачния избор. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 10 години от премиерата на iPhone
Преди 9 години състудент донесе първия Iphone. Толкова по-леко отвори pdf файл и направи снимка от тогавашния ми HP IPAQ 514, че се впечатлих много. Но ми беше скъп. Година -две по-късно друга състудентка показа HTC Tattoo. За 700 лв, разбрах, че това ще са бъдещите масови смартфони. Но имаше още доста бъгове. Bluetooth-тът му се свързваше с друг Андроид. А Андроиди почти нямаше тогава. Още година -две по-късно първият ми Андроид за $100 - клонинг на Eken m009s процесор Via wondermedia 800 mhz, 256 ram, Android 2.2 без play store. После се появи Rom c 2.3 и play store, но още не съм го сложил. Бавничко, но виждах какъв голям потенциал има.
Fast forward to today с бърз Андроид 7.0 всичко е супер,
Но [B] Стив Джобс с Iphone принуди всички да се променят, което е чудесно.[/b]
Fast forward to today с бърз Андроид 7.0 всичко е супер,
Но [B] Стив Джобс с Iphone принуди всички да се променят, което е чудесно.[/b]
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 10 години от премиерата на iPhone
[Quote]Леле, той хейтът срещу Епъл и Айфон не бил от вчера, десет години не е спирал! [/Quote]
Като гледам имената на участниците в първата дискусия, не само хейтърите, но и лизачите имат 10 годишен юбилей (yes)
Като гледам имената на участниците в първата дискусия, не само хейтърите, но и лизачите имат 10 годишен юбилей (yes)
Re: 10 години от премиерата на iPhone
Чета две теми и се чудя на теб ли да вярвам или на тях:
Групата Samsung обяви, че очаква най-добрите си тримесечни резултати в последните три години, съобщава Financial Times. Финансовите щети от скандала с телефоните Galaxy Note 7 са били компенсирани от все по-силния бизнес с процесори и дисплеи. Приходите от тях са се увеличили с 50% през последното тримесечие на годишна база.
През миналата година Apple не е успяла да изпълни поставените цели за продажби и оперативна печалба, което е довело и до намаляване на заплатата на изпълнителния директор на компанията Тим Кук. Това става ясно от подадените от Apple документи в американската Комисия по ценните книжа и борсите (SEC), които разкриват, че продажбите от 215,6 милиарда долара са пропуснали поставената цел с 3,7%, а печалбата от 60 милиарда долара е била с 0,5% по-малко от зададеното.
Нещата не са такива каквито бяха и няма как да се върнат обратно / не можем да върнем вече Стиви в компанията да я спаси отново /.
Групата Samsung обяви, че очаква най-добрите си тримесечни резултати в последните три години, съобщава Financial Times. Финансовите щети от скандала с телефоните Galaxy Note 7 са били компенсирани от все по-силния бизнес с процесори и дисплеи. Приходите от тях са се увеличили с 50% през последното тримесечие на годишна база.
През миналата година Apple не е успяла да изпълни поставените цели за продажби и оперативна печалба, което е довело и до намаляване на заплатата на изпълнителния директор на компанията Тим Кук. Това става ясно от подадените от Apple документи в американската Комисия по ценните книжа и борсите (SEC), които разкриват, че продажбите от 215,6 милиарда долара са пропуснали поставената цел с 3,7%, а печалбата от 60 милиарда долара е била с 0,5% по-малко от зададеното.
Нещата не са такива каквито бяха и няма как да се върнат обратно / не можем да върнем вече Стиви в компанията да я спаси отново /.