100 000 MB за 100 дни от VIVACOM за плановете Smart и i-Traffic

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 100 000 MB за 100 дни от VIVACOM за плановете Smart и i-Traffic

Мнение от Blue Sky » 02 сеп 2016, 16:20

Хич да не ти дреме. Явно ти е фен и използва твои снимки, за да се хареса на хората :)

Само не знам за какъв негов бизнес става въпрос, доколкото разбирам става въпрос за пиратски стрийминг, моля някой да ми предостави информация на ЛС и Шизото ще разбере къде зимуват раците ;)

vivafenklub
Регистриран: 05 апр 2016, 10:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 100 000 MB за 100 дни от VIVACOM за плановете Smart и i-Traffic

Мнение от vivafenklub » 02 сеп 2016, 18:26

[Quote]Само не знам за какъв негов бизнес става въпрос, доколкото разбирам става въпрос за пиратски стрийминг, моля някой да ми предостави информация на ЛС и Шизото ще разбере къде зимуват раците[/Quote]
Сигурен ли си за написаното ? Мисля че нещата отиват към лични и ще получиш информация. Май се изживяваш на някакъв какъвто не си а си един клавиатурен плъх.

vivafenklub

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 100 000 MB за 100 дни от VIVACOM за плановете Smart и i-Traffic

Мнение от vivafenklub » 02 сеп 2016, 18:27

[Quote]Изобщо не се занимавай с него, той е безнадежден случай. Нека не се ебаваме с недъзите на този жалък човек[/Quote]
Нямаш си на идея колко жалък !

vivafenklub

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 100 000 MB за 100 дни от VIVACOM за плановете Smart и i-Traffic

Мнение от vivafenklub » 02 сеп 2016, 21:09

Г-н AVKansazov,
Виждам че се дразниш но това е твое право, също толкова се дразня като ти чета писанията по мой адрес, как ти звучи ШИЗОТО ? Нали ти го измисли , харесва ли ти как звучи ?
Искаш да обиждаш някого когото дори не познаваш а той да ти сваля звезди, не драги няма да ти се случи това удоволствие.
Ето какво ти предлагам, извиняваш се публично тук в писмен вид за шизото и всички останали гадурии и помии изсипани по мой адрес от теб и ще махна снимката и край на враждата.
Също искам да напишеш че си боклук защото си такъв.
Ако го направиш забравям всичко отрицателно и край на дразгите.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 100 000 MB за 100 дни от VIVACOM за плановете Smart и i-Traffic

Мнение от AVKansazov » 02 сеп 2016, 22:18

Няма да ми промениш мнението за теб с глупостите си във форума(и извън него) достатъчно хора си излъгал и за мен си оставаш мошеник с психически проблеми.Маскирай се на когото искаш пак си оставаш един жалък Шизо.Провали се с телефонията, прекалено много хора прецака с пристъпите си, да видим колко още ще изкара пиратската ти телевизия. Ще ти се извиня когато ти се извиниш на всички набутани от тебе, опитите ти за манипулация са глупави. И научи българския, пише се "гадОрии". Чао Шизо.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

vivafenklub

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 100 000 MB за 100 дни от VIVACOM за плановете Smart и i-Traffic

Мнение от vivafenklub » 03 сеп 2016, 02:36

[Quote]Чао Шизо[/Quote]
Скоро ще си дадеш сметка че това е просто един форум и не си е заслужавало но ще си една идея назад с материала. Ще ти кажа само едно, имам много контакти и възможности и до ден днешен съм ги ползвал само за смислени неща. Не съм мислил че може да дойде ден да ги ползвам за подобни глупости но явно в живота има и такива моменти. Пращам ти жокер на лични и добре помисли върху него.

Отговори