20 000 поръчки в Mobile Shop
20 000 поръчки в Mobile Shop
Винаги най-ниските цени са тук, няма как да не стане известен и да се използва от повечето хора :)
Re: 20 000 поръчки в Mobile Shop
А бе това не е лошо,но пък да видим какво е положението в борсата :|:S:X(angry)(no)
Място,където се подвизават тарикати,мошеници и лъжци.Не говоря за всичките естествено.Но го знам от собствения си горчив опит в покупка и контакти с пишман търговци-давалераджии.В нея участвуват немалко търговци от известния с магазините за втора употреба апарати от прочулия се с тази част бул. "Руски"-Пловдив.Получават възможност напълно безплатно да развиват дейност без никакви морални принципи и стандарт.Получават и пряк контакт с огромна потребителска група на база популярността на сайта без да са вложили нищо.Време е да се помисли за това негативно явление и да се отрежат тези негодници.
Място,където се подвизават тарикати,мошеници и лъжци.Не говоря за всичките естествено.Но го знам от собствения си горчив опит в покупка и контакти с пишман търговци-давалераджии.В нея участвуват немалко търговци от известния с магазините за втора употреба апарати от прочулия се с тази част бул. "Руски"-Пловдив.Получават възможност напълно безплатно да развиват дейност без никакви морални принципи и стандарт.Получават и пряк контакт с огромна потребителска група на база популярността на сайта без да са вложили нищо.Време е да се помисли за това негативно явление и да се отрежат тези негодници.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/view.php?btype=0&id=606218
:X:X:X
:X:X:X
О-о-о,това е нищо.Обикновено най-подлите прояви идват под формата на предложения свързани с апарати на популярните брандове и модели описани много изкушаващо като почти нови,уж пълен комплект,уж с гаранция и т.н. на една по-ниска цена от тази на сериозните магазини,която да убеди клиента.Познавам конкретно един лъжец със множество регистрации,та да не навредят гневните клиенти на "бизнеса" му.А пък модераторите тук седнали да се оплакват колко много регистрации и постове имал Аполон-а.
Модераторите имат права само върху форума, за последен път го казвам.
Съжалявам,ненужно Ви нападнах.(yes)(beer)
Просто съм бесен как един мошеник и лъжец успява да мами чрез сайта и ловко по стечение на обстоятелствата се измъква.
Просто съм бесен как един мошеник и лъжец успява да мами чрез сайта и ловко по стечение на обстоятелствата се измъква.
На мен ми излиза много по-евтино да си ги купя от http://www.chinabuye.com/