4-годишен бъг в Android застрашава сигурността на данните на 99% от потребителите

Rosen Petkov
Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48

Re: 4-годишен бъг в Android застрашава сигурността на данните на 99% о

Мнение от Rosen Petkov » 04 юли 2013, 23:33

[Quote]Не може всички да са като теб умни специалисти и да правят по 7 дена тестове на всеки ъпдейт и то на отделна машина. Аз ползвам ОС, за която няма вируси и никой не се занимава с нея вече, ти да му мислиш, чакат те яко тестове месеци наред...[/Quote]

Само не разбрах, за кое ме чакат месеци напред за тестове?! При мен всичко си работи ПЕРФЕКТНО!
Нокия с фенерче.

revoz
Регистриран: 22 яну 2012, 00:34

Мнение от revoz » 05 юли 2013, 15:22

Разбира се, на хакерите ще им се наложи и да намерят начин да изпратят модифицирания ъпдейт на потребителя, тъй като през Google Play това няма как да стане. Е?Някои чете ли изобщо цялата статия...Освен от магазина,аз от другаде приложения не свалям,така че изобщо не ми дреме за поредния измислен \'проблем\' със сигурността на андроид.Естетвено,че като си слагаш нещо крадено,приемаш всички рискове на това!Познавам хора,които и безплатните приложения си качват не от Google Play,обърнали сме го на национален спорт вече,а после рев(woo)...

Rosen Petkov

Мнение от Rosen Petkov » 05 юли 2013, 17:31

Ами братушките си имат един много добър сайт за Андроид и там можеш да намериш \"от пиле - мляко\", само казваш какво го искаш - кисело или прясно... ;)

Проблема на гугълският магазин е, че няма старите версии на програмата. Също така и там се намираха заразени с вируси приложения. Затова който иска безпроблемна работа - внимава и чете. Една аналогия ще направя за да ме разберете по-лесно: Ако си пълниш резервоара на колата на \"шано\" бензиностанции за да минеш \"по-тънко\" никой не ти е виновен за последващите проблеми.
Нокия с фенерче.

strk
Регистриран: 28 фев 2008, 02:03

Мнение от strk » 05 юли 2013, 18:50

[Quote]ко си пълниш резервоара на колата на \"шано\" бензиностанции за да минеш \"по-тънко\" никой не ти е виновен за последващите проблеми.[/Quote]

Росен, гледам че изтри предишната тема по въпроса, явно нещо там не ти е харесало, ще се опитам пак да ти обясня, използвайки твоята аналогия.

Отиваш да зареждаш в любимата ти бензиностанция, сипваш си както обикновено, плащаш си, обаче се оказва, впоследствие че това не е бензиностанцията, която си си мислил. Изглежда по същия начин, клонинг на оригиналната, обаче бензинът е менте. Какво правим?

Rosen Petkov

Мнение от Rosen Petkov » 06 юли 2013, 04:48

Нищо не съм трил, питай модераторите защо са изтрили темата. Ти явно не умееш да мислиш. Кой според теб и какво най-вече ще ме накара да инсталирам приложение което е \"прецакано\" с тази нова \"екстра\"?! Използвам андроид телефони от поничката (1.6) насам и как пък нито един път нямах проблем с вируси, платени смс-и и т.н. А, да забравих - помага ми дългогодишният опит (ако знаеш какво е Правец 82, ще се сетиш за какво ти говоря) в тази сфера. Използването на умен телефон е като управлението на кола - трябва да се научиш да го правиш ПРАВИЛНО.
Нокия с фенерче.

Отговори