4G LTE мрежата на Telenor ще е достъпна за всички от 1 декември
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE мрежата на Telenor ще е достъпна за всички от 1 декември
Това е шизото, отново, не му се връзвайте. Даже си е регнал женски ник във фейсбуук и там бълва хейт по Макс, вероятно и по други.:D
Re: 4G LTE мрежата на Telenor ще е достъпна за всички от 1 декември
Казали ли са по кое време ще пуснат 4G-то, дали тази вечер в 0:00 или утре през деня?
Re: Re: 4G LTE мрежата на Telenor ще е достъпна за всички от 1 декември
Викинги с гонг-ще възвестят пуска :D
В 00:00 започват, но няма как всички карти едновременно да получат достъп до LTE. Ето какво отговориха в Twitter:
[Quote]Да, тогава зашочва провизирането на всички карти в нашата мрежа. Става бързо, но не е едновременно за всички карти.[/Quote]
[Quote]Да, тогава зашочва провизирането на всички карти в нашата мрежа. Става бързо, но не е едновременно за всички карти.[/Quote]
По-интересно е какви планове ще обявят ;) Нещо не се чува предварително инфо.
Днеска бях до Теленор понеже картата ми не потдържала 4G...Добрееее какъв е телефона-ааа той не потдържа 4G не можем да сменим картата.Добре бе сменям я сега тия дни ще си взема нов телефон.Ами не можело-няма да бъде безплатно,когато си взема телефон с потдръжка тогава да ида до магазина им за безплатна смяна на картата.Ай сиктир.Не стига че от 1 месец не може да се преподпише от сайта им нито да се види офертата каква е.Пълен леш...
Къде ти я разказаха тази приказка? Смяната е безплатна и нямат никакъв шанс да ти откажат. И моя телефон не поддържа 4Г (този, с който я ползвам), но ми я смениха без никакъв проблем.
Класическото решение на такъв проблем е просто да минеш през друг магазин, 100% някъде ще ти я сменят без глупости.:)
Искам да попитам нещо, аз не съм абонат на теленор, но прочетох, че лте-то щяло да се пусне пробно и на предплатени карти и да кажем реша да си купя една предплатена карта, така ще мога ли да тествам лте-то ?
Там цената на мегабайт е бая.. Ище ти иде кредита за 2 мин ...