4G мрежата на “Мтел” стартира на 25 април
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G мрежата на “Мтел” стартира на 25 април
И от мен един въпрос, ако може.
Една клетка, колко ЛТЕ клиента на максимална скорост може да поддържа? (дано не е техническа тайна)
Една клетка, колко ЛТЕ клиента на максимална скорост може да поддържа? (дано не е техническа тайна)
Re: Re: 4G мрежата на “Мтел” стартира на 25 април
София, жк Слатина. Струва ми се, че мрежата вече е пусната, но не съм сигурен!
Някой знае ли каква е индикацията например на Nokia Lumia 920, че телефонът работи с 4G! В настройките направих корекцията от 3 на 4G? Възможно ли е ако няма 4G телефонът да си минава автоматично на 3G? И още: М-тел ще започнат ли да предлагат мобилни устройства от типа 2 в 1, с вграден 4G модул?
Някой знае ли каква е индикацията например на Nokia Lumia 920, че телефонът работи с 4G! В настройките направих корекцията от 3 на 4G? Възможно ли е ако няма 4G телефонът да си минава автоматично на 3G? И още: М-тел ще започнат ли да предлагат мобилни устройства от типа 2 в 1, с вграден 4G модул?
Re: Re: Re: 4G мрежата на “Мтел” стартира на 25 април
На телефона трябва да изписва 4G или LTE.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: 4G мрежата на “Мтел” стартира на 25 април
Ако реално липсва 4G, автоматично минава на 3G или поне моят андроидски има такова опция.
Re: 4G мрежата на “Мтел” стартира на 25 април
Днес се изненадах.Оказа се,че 4G е достъпно и за абонати на БОБ.Предполагах,че ще ни лишат от тази екстра,но за момента е достъпна.Направих спиид тест и скоростите са като на Теленор.Живея в кв.Овча купел,София.
В момента в Бургас горе на обхвата пише 4G
Направи един спиид тест,за да видим как е в Бургас.
И аз съм на БОБ и ми пише L ....ама нещо скоростта е ....и аз съм в Овча купел.:|
25.43 на 1.65