4G мрежата на VIVACOM вече може да се използва в местата с покритие
-
- Регистриран: 16 апр 2005, 12:48
Re: Re: Re: Re: Re: 4G мрежата на VIVACOM вече може да се използва
Колеги аз от честоти с мегахерци не разбирам.Абонат съм на мтел и теленор.Пътувам доста,предимно в Южна България.За мен фактите като потребител са следните.Във всяко населено място което е по голямо теленор вече имат 4Г м-тел на карта го имат ама по принцип го нямат,като изключим Пловдив и още някой по голям град в Пловдивска област говоря,и то на открито.А Господата от виваком за каква мрежа говорят щом нямат в Пловдив,Варна,Бургас или по точно имат само в София.Нали всичко им беше готово само някакви честоти чакаха и 4г щеше да е факт.До колкото четох в този сайт честотите им са дадени ,каде им е мрежата???
Re: Re: Re: Re: Re: 4G мрежата на VIVACOM вече може да се използва
Нито покритие, нито капацитет можеш да направиш без спектър, това мисля е очевидно.
КОлкото до мрежите, Глобул и т.н. бъркаш ме с някого другиго мисля.
КОлкото до мрежите, Глобул и т.н. бъркаш ме с някого другиго мисля.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G мрежата на VIVACOM вече може да се използва
Трябва масово да напускаме жалби срещу тези мизерници до КРС, КЗП и КЗК и да ги одрусат с яки глоби!!! Рекламират услуга, която реално не предлагат и не може да се ползва, освен в София и в две западнали градчета от селски тип (в които сигурно има десетина души с ЛТЕ смартфони) :D
Всичките ми приятели на Теленор от половин година си ползват четири джи мрежата в цяла България, Мтела имат 4 джи дори в... Нови пазар (при това веднага след като обявиха пускането, на апарата на жена ми можеше да се ползва мрежата - без смяна на симкартата, без допълнителни регистрации и прочие простотии), а тези мизерници тръгнали да се хвалят с покритие в Перник и Враца :D
Всичките ми приятели на Теленор от половин година си ползват четири джи мрежата в цяла България, Мтела имат 4 джи дори в... Нови пазар (при това веднага след като обявиха пускането, на апарата на жена ми можеше да се ползва мрежата - без смяна на симкартата, без допълнителни регистрации и прочие простотии), а тези мизерници тръгнали да се хвалят с покритие в Перник и Враца :D
-
- Регистриран: 16 апр 2005, 12:48
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G мрежата на VIVACOM вече може да се използва
То в Перник има заради голфовете:D защото всеки един модел от двойката нататък излиза с гпс и без 4г не става(woo)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G мрежата на VIVACOM вече може да се използва
От днес и в Каварна има 4G около 30 Mbps.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G мрежата на VIVACOM вече може да се използва
Само 24 часа по късно скоростите на 4G в Каварна вече достигат 70 Mbps.Бързичко работят тея VIVA.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G мрежата на VIVACOM вече може да се използва
Щом Перник и Враца са западнали градчета от селски тип, ти къде искаш да използваш тази услуга? В София има, ако не си тук не вярвам да си в нещо особено по-велико като населено място :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G мрежата на VIVACOM вече може да се използва
Знаеш ли кое е най-хубавото нещо в София? Е, те там съм - в града, който сочи тази табела, в Древния и вечен град, Европейската столица на културата - 2019 г., градът, в който ИСТИНСКИТЕ софиянци използват всяка възможност да дойдат :-) Но явно за некадърниците от ВиваЦом е по-важно да има покритие там, дето и гарга не каца :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G мрежата на VIVACOM вече може да се използва
Споко колега, сега почват подмяната и искат да се похвалят в началото че имат мрежа на територията поне на един град . Като намерят финансиране за оставащите 3000 клетки ще има и заСофия.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G мрежата на VIVACOM вече може да се използва
Те за София си имат, ама откъде накъде вместо да покрият Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и другите големи градове, тръгнали да се хвалят с Перник и Враца? :D