4G мрежата на VIVACOM вече може да се използва в местата с покритие
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G мрежата на VIVACOM вече може да се използва
Варна може и да не я покриват изобщо, не е важно. Тук и без това няма нищо . Самия факт, че от всички градове, само един в северна България е показателен, че тук е излишно. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G мрежата на VIVACOM вече може да се използва
Варна я пускат официално на 1 юни. Черноморието е приоритет и мрежата е готова. Вчера на хотел Кабакум както бяхме на среща, колегата ми се разтрепери и ми показва под масата 92 даунлоуд. Малко по - късно изчезна.Явно тестват вече готовата мрежа. Който иска да ходи да проверява. Скрийншотове и тем подобни няма да пускам , но аз бях там , видях го и разбрах , че идва нещо голямо.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G мрежата на VIVACOM вече може да се използва
Колеги, някой може ли да хвърли инфо защо Вивакомци работят на 10MHz - нали им дадоха допълнително честотна лента. Имат ли въобще някъде из градовете 15MHz или навсякъде са на 10. Какви дкорости успявате да дигнете. Аз днес доста добри скорости изкарвах
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G мрежата на VIVACOM вече може да се използва
В момента има пуснато 4g и в Бургас.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G мрежата на VIVACOM вече може да се използва
[Quote]Колеги, някой може ли да хвърли инфо защо Вивакомци работят на 10MHz - нали им дадоха допълнително честотна лента. Имат ли въобще някъде из градовете 15MHz или навсякъде са на 10. Какви дкорости успявате да дигнете. Аз днес доста добри скорости изкарвах[/Quote]
На мен и на Виваком и на Мтел навсякъде в София ми показва, че са на 10 Mhz, до сега 15 Mhz не съм виждал никъде. Но за разлика от Мтел, Виваком има плътно покритие на всякъде.
На мен и на Виваком и на Мтел навсякъде в София ми показва, че са на 10 Mhz, до сега 15 Mhz не съм виждал никъде. Но за разлика от Мтел, Виваком има плътно покритие на всякъде.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G мрежата на VIVACOM вече може да се използва
[Quote]Виваком има плътно покритие на всякъде.[/Quote]
Потвърждавам. С влизането в София от Дупница по околовръстния път до разклона за Костинброд имам пълен 4Г обхват.
Потвърждавам. С влизането в София от Дупница по околовръстния път до разклона за Костинброд имам пълен 4Г обхват.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G мрежата на VIVACOM вече може да се използва
И аз откривам 4G в Бургас, но не мога да се прикача към него. Когато браузвам в интернет ми исписва H+.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G мрежата на VIVACOM вече може да се използва
[Quote]И аз откривам 4G в Бургас, но не мога да се прикача към него. Когато браузвам в интернет ми исписва H+.[/Quote]
A SIM картата сменил ли си?
A SIM картата сменил ли си?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G мрежата на VIVACOM вече може да се използва
Естествено, че съм я сменил сим картата. Телефона също поддържа 4G - Lumia 930. И мегабайти също имам. Явно нещо не са я пуснали както трябва. Дано до края на седмицата да мога да се свързвам вече. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G мрежата на VIVACOM вече може да се използва
Няма от къде да знам, че си я сменил. Може би не са покрили града изцяло, и умишлено не я пускат за да няма мрън-мрън и излишен хейт от високовзискателни потребители ;) Дано скоро ви изпише 4G и в Бургас.