5 лв. на месец за неограничен мобилен интернет с LOOP
5 лв. на месец за неограничен мобилен интернет с LOOP
Колко е "неограничен" интернета? В статията нищо не са писали.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Re: 5 лв. на месец за неограничен мобилен интернет с LOOP
При достигане на месечно потребление от 512 МB, скоростта за пренос на данни ще бъде намалена дo 128 Mbps
-
- Регистриран: 14 май 2005, 22:30
Позволи ме да те поправя :) Kbps :) Ако я намалим до 128 мегабита представяш ли си каква ще е преди намалянето :) Може би 7.2 гигабита :)
Добре де,Crazy,а за нас останалите абонати на Мтел,кога ще има такава оферта,за 5 лв. неограничен мобилен интернет?Въпроса ми е риторичен,това никога няма да стане,Мтел разсъждават на принципа-защо за 5,той може да плаща и 15 :D Но благодарение на такива разсъждения на маркетинга на Мтел,аз ще си хвърля мтелската карта от септември...
*При достигане на месечно потребление от 512 MB, скоростта за пренос на данни ще бъде намалена до 128 Kbps. Начин на таксуване: на 1 KB. Цената се отнася само за мобилен интернет в мрежата на М-Тел
Какво значи мрежата на мтел? mtel.bg ли?
Какво значи мрежата на мтел? mtel.bg ли?
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Значи ако ползваш нета в България, на М-тел покритие, а не някъде другаде, в друга мрежа, роуминг и т.н.
ИНАЧЕ и аз питам КОГА МТЕЛ ще има ADD-ON за 5 лева?
ИНАЧЕ и аз питам КОГА МТЕЛ ще има ADD-ON за 5 лева?
[Quote]ИНАЧЕ и аз питам КОГА МТЕЛ ще има ADD-ON за 5 лева?[/Quote]
Аз мисля, че има вече такова предложение за 5лв.
ППросто това за Лупарите сега го предлагат и за тях, иначе за тях нямаше ;)
Аз мисля, че има вече такова предложение за 5лв.
ППросто това за Лупарите сега го предлагат и за тях, иначе за тях нямаше ;)
Не само за нета!Кога ше има Add on за всичко!?Не са приоритет за този оператор(whistle)
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Не ме разбираш, това не е АД-он, това е пакет + войс карта + дейта карта. Аз искам както на Вива и Глобул има + дата пакети и съответно GoWeb Unlimited. А не искам пет карти, искам една на която да си ползвам къвто искам тарифен план и за определена сума да добавя неограничен интернет както при другите два оператора.
[Quote]Автор: Bobisladur
А не искам пет карти, искам една на която да си ползвам къвто искам тарифен план и за определена сума [B]да добавя неограничен интернет както при другите два оператора[/B].[/Quote]
Ааааааааа, това е реалността ;) а Мтел не се вписват там (beer)
А не искам пет карти, искам една на която да си ползвам къвто искам тарифен план и за определена сума [B]да добавя неограничен интернет както при другите два оператора[/B].[/Quote]
Ааааааааа, това е реалността ;) а Мтел не се вписват там (beer)