500 000 клиенти на "М-Тел" използват смартфони
Re: 500 000 клиенти на
Погледнете се бре,човек само да ви покаже пръст и вие скачате като глудница улични помияри:D:D:D
"простак',"бедния оператор" и т. н. Малеййй,то човек да не каже нещо,май нещо ви зомбират там:D:D:D:D сигурно ви пускат специални вълни по мтелската мрежа:D:D:D:D
Пълни зомбита нямащи връзка с главния мозък(no)(no)(no)
"простак',"бедния оператор" и т. н. Малеййй,то човек да не каже нещо,май нещо ви зомбират там:D:D:D:D сигурно ви пускат специални вълни по мтелската мрежа:D:D:D:D
Пълни зомбита нямащи връзка с главния мозък(no)(no)(no)
Re: 500 000 клиенти на Мтел със смартфони
[Quote]А другите са пропуснали да си спрат картата преди да им се е подновил автоматично договора...[/Quote]
Ами то договора им става безсрочен ама там останаха повечето стари-БОГАТИ аборигени дето като стигнат до брега на океана казват "аууу,това е края на света,земята е плоска" за тях всичко започва и свършва с ментел:D:D:D:D:D:D
Ами то договора им става безсрочен ама там останаха повечето стари-БОГАТИ аборигени дето като стигнат до брега на океана казват "аууу,това е края на света,земята е плоска" за тях всичко започва и свършва с ментел:D:D:D:D:D:D
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
За съжаление, не работя в М-тел. Мое и твое, де. Но ако беше следил форума, щеше да знаеш защо ги наричам бедни. Те са си точно такива. Оператора, не клиентите. Те са най-важното за всеки един оператор, или поне би трябвало да са !
искаш да кажеш че ако си абонат на друг оператор различен от мтел си мизерник така ли
Както едните скачат, така и другите. Пуснали са инфо, че имат 500 000 абоната със смартфони и веднага едните почнаха да оплюват. Е това какво е? Не е ли селяния?
500 000 ok.Но това са само закупени от мтел апарати или!?
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Пак казвам - клиентите са най-важни. Мизерни са оператори, не клиенти!
Какви са тези глупости и какво значение има? И аз мога още утре да си платя цялата цена на телефона обаче са ми пуснали лизинг. От друга страна те самите не ти дават право да си купиш телефона. Трябва да е на лизинг, плащаш първата вноска и след това можеш да го изплатиш на един път. Честно не я разбирам тази политика.
Re: 500 000 клиенти на Мтел със смартфони
500 000 са супер малко(от 8 милиона българи :D).Ако 60% са Symbian толкова по-зле за Мтел -не предлагат достатъчно добри оферти за ъпгрейт,съотвено имат по-малко печелба(от мобилни интернет пакети),защото каквото и да си говорим Android/iOS предлагат доста повече онлайн възможности(повече трафик).
Стига сте се джафкали кой оператор е по-добър - всички са ЕДНАКВИ.
В този форум или за операторите ще се карате или за това че Apple са най-велики.Нека намерим нова тема са спор. :D :D :D
Стига сте се джафкали кой оператор е по-добър - всички са ЕДНАКВИ.
В този форум или за операторите ще се карате или за това че Apple са най-велики.Нека намерим нова тема са спор. :D :D :D
Може и да не работиш в Мтел /забележи как изписвам името на оператора, а не както ти изписваш другите два оператора/, но никак не си личи. По-скоро като ти видя написаното /поста ти/ почти винаги 100% е в благослава на любия оператор. Дали не ти липса обективност колега? Да не се разсърдиш. Просто си погледни мненията.
Аз не ползвам Виваком и не ги плюя, защото няма за какво, реално нашите ползват техния нет и честно казано не съм доволен, но това не значи, че са лош оператор.
Ползвам обаче услугите и на любимия ти Мтел и честно казано не съм очарован, преди време си запазих договора заради усилията на един съфорумец, но сега отново идва юни месец и договора отива в кофата за боклук.
Към Глобул също имам своите забележки, най-вече по отношение на офертите, но това е друга тема.
Та така ........
Аз не ползвам Виваком и не ги плюя, защото няма за какво, реално нашите ползват техния нет и честно казано не съм доволен, но това не значи, че са лош оператор.
Ползвам обаче услугите и на любимия ти Мтел и честно казано не съм очарован, преди време си запазих договора заради усилията на един съфорумец, но сега отново идва юни месец и договора отива в кофата за боклук.
Към Глобул също имам своите забележки, най-вече по отношение на офертите, но това е друга тема.
Та така ........