500 000 клиенти на "М-Тел" използват смартфони
500 000 клиенти на Мтел със смартфони
Интересно. Обаче по- интересно щеше да е да дадат статистика колко от тези абонати със смартфони ползват пакет за нет или са на тарифа с включен нет пакет. Защото 60 % Симбиан означава 300 000 със такива телефони, 90 % от които съм сигурен, че не ползват нет, защото основната маса са телефони като Nokia 5800. Тоест абонатите на Мтел с телефони със мобилен нет- независимо дали пакет или тарифа са под 200 000- това разбира се е грубо, защото Мтел не дава точни данни. Смешна работа на фона на хвалбите тук във форума от някои "аргументирани" колеги :D
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Re: 500 000 клиенти на
В доклада за края на миналата година, пишеше, че имат 197 хил. абоната на мобилен нет. също така в една статия в инвестор.бг пишеше, че повечето клиенти на Мтел купуват кеш смартфоните, докато при Глобул и Виваком на лизинг.
Тези неща наистина са писани, моля радо243 да не ми казва кое е стъкмистика и кое не. ;)
Тези неща наистина са писани, моля радо243 да не ми казва кое е стъкмистика и кое не. ;)
-
грешка сори. ;)
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Re: 500 000 клиенти на Мтел със смартфони
На нокия 5800 вървят великолепно прокси браузери, също така радиодтанции. Правил съм на такъв стотици мегабайти.
Правиш погрешни твърдения и от там погрешни внушения...
Правиш погрешни твърдения и от там погрешни внушения...
Ако Обективния е прав, абонатите с мобилен нет са около 200 000, което показва, че предположенията са ми много правилни (yes)
На Nokia 5800 много неща вървят, но въпроса е колко потребители го ползват реално и какво е потребителското изживяване. Не случайно поради тази причина пазарния им дял се срина, последната година имат чудовищни загуби и в крайна сметка я изоставиха тази операционна система.
На Nokia 5800 много неща вървят, но въпроса е колко потребители го ползват реално и какво е потребителското изживяване. Не случайно поради тази причина пазарния им дял се срина, последната година имат чудовищни загуби и в крайна сметка я изоставиха тази операционна система.
-
Лично аз не очаквах толкова голям дял на Симбиян и както ти каза, това най-вероятно са Нокия 5800, защото в момента Андроид е на много по-достъпна цена от Нокия.
Аз не знам как на Мтел са им останали все още толкова абонати изобщо :D С тия куци абонаментни планове единственото, което задържа хората при тях е просто, че голяма част от тях са с предплатени карти :D А другите са пропуснали да си спрат картата преди да им се е подновил автоматично договора...
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
[Quote]инвестор.бг пишеше.....[/Quote](woo)
КОобективния,от сайтчето ти дето взимаш тез стъкмистики, рекламите свързани с телекомуникации 10% глобул-90% мтел и нито една на вива:D:D:D:D:D:D
МНОГО ОБЕКТИВНО:P
КОобективния,от сайтчето ти дето взимаш тез стъкмистики, рекламите свързани с телекомуникации 10% глобул-90% мтел и нито една на вива:D:D:D:D:D:D
МНОГО ОБЕКТИВНО:P
-
Ти някоя друга дума освен 'стъкмистика' знаеш ли? Това са официални данни. Простак! :D
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Добре, повярвах ти... Добре, че Грабул има мноого абонати. Грабул са страхотни на хартия само обаче. Виваком още по-зле, колкото и да хвалите платени драскачи на [u]бедния[/u] оператор.
Всеки си избира сам оператора, няма нужда от специални хора на Виваком за да си избере план !
Всеки си избира сам оператора, няма нужда от специални хора на Виваком за да си избере план !