Окей, но ти не си еталон на геймър във света, следователно щом се правят PC игри и такива с жанрове First Person Shooter (FPS) и за бърза реакция и прецизност се нуждаят от мишка и клавиатура то най-малкото, за да бъдат спечелени тези хора на страната на таблетите трябва да се измисли някакъв техен заместител, защото да играеш FPS само с пръстченца по екрана е мазохизъм, не говорим само за факта, че си закриваш част от екрана с пръстите, но и прецизността е под съмнение, графиката също е на много ниско ниво (не може да се сравнява с някоя съвременна PC игра).
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GNkqkUdUjpI[/youtube]
99,7% от населението на Земята все още няма таблет
Re: 99,7% от населението на Земята все още няма таблет
[Quote]Никога не съм бил PC геймър. [/Quote]
Не съм това, не съм онова... приятел, ти не си всеки и твоите изисквания и нужди не съвпадат с изискванията на всички.
Броя на таблетите + смарфоните в момента е ~400 милиона.
Броя на desktop PC-тата е ~милиард и 300 милиона.
На мен лично ми е много интересно за какво му е на един нормален човек таблет.
В къщи имаш PC с нет, на работа имаш PC с нет. За какво ти е? Като излезеш на вън да имаш също достъп до нет и да гледаш клипчета в тубата? Вие за това ли излизате? Да цъкате в нета?
Таблетите не стават за нищо друго освен забавление, а дори и то е в много ограничен вид.
Ще седна да играя Angry Birds... по-добре да цъкам на мините или да редя пасианс.
Не съм това, не съм онова... приятел, ти не си всеки и твоите изисквания и нужди не съвпадат с изискванията на всички.
Броя на таблетите + смарфоните в момента е ~400 милиона.
Броя на desktop PC-тата е ~милиард и 300 милиона.
На мен лично ми е много интересно за какво му е на един нормален човек таблет.
В къщи имаш PC с нет, на работа имаш PC с нет. За какво ти е? Като излезеш на вън да имаш също достъп до нет и да гледаш клипчета в тубата? Вие за това ли излизате? Да цъкате в нета?
Таблетите не стават за нищо друго освен забавление, а дори и то е в много ограничен вид.
Ще седна да играя Angry Birds... по-добре да цъкам на мините или да редя пасианс.
УУУ, милите! Да ги оплачиш направо!
С това заглавие човек ще реши, че питейна вода и храна нямали, завалиите! :X
Не мисля, че близките 5-6 години, хардуеърните клавиатури ще бъдат заменени от нещо по-удобно.
С това заглавие човек ще реши, че питейна вода и храна нямали, завалиите! :X
Не мисля, че близките 5-6 години, хардуеърните клавиатури ще бъдат заменени от нещо по-удобно.
Да и аз така мисля (yes).Таблета влиза в нишата между смартфона и лаптопа-и трите са преносими но всичко свършва до тук.Смартфона си го пъхваш в джоба и си имаш всичко необходимо за да говориш снимаш и интернет нуждите.Лаптопа си му трябва чантичката,мъкнеш си го но като решиш да го използваш имаш всички удобства на домашното ПЦ само дет не си във вас.И тук се намесва таблета-не е смартфон няма как да си го пъхнеш в джоба и реално ти заема място колкото лаптопа (една ръка):) и решиш да го извадиш и единственото което можеш да направиш е същото като смартфона и тук идва тънкия момент-смартфона си го купуваш за да е винаги с теб ама да отидеш на работа със смартфона и със таблета не е едно и също нещо (изключение правят работите които включват костюм вратовръзка и високо положение-и заради които е създанено устройството).Всичко друго е-вадиш го в кафето като абсолютен баровец и си пускаш музика или си проверяваш абв то щот няма кво друго да се прави освен гъзария.То и мобилните навремето като навлизаха бяха така-брейй тоя има мобилен баровец а.А сега някой да няма мобилен телефон и го гледат със учудване и съжаление,сигурно някой ден и с таблетите ще е така.:D
До голяма степен има значение и факта, че първи излязоха мобилните телефони и хората се запознаха с ползите от мобилността и IT. Сигурен съм, че ако таблетите бяха първи нямаше да се радват на такъв успех.