А1 вече предлага eSIM
А1 вече предлага eSIM
Новина от MobileBulgaria А1 вече предлага eSIM
Re: А1 вече предлага eSIM
Ееееееее, сго-дих-ме се!!!
6-7 пъти звънях през тези 28 дни на акаунта ми в А1 да питам кога и все едно и също - чакаме и ще обявят на страницата, като стане активна.
Чакаха края на месеца, ама здраве да е.
Утре активирам с кефффф
6-7 пъти звънях през тези 28 дни на акаунта ми в А1 да питам кога и все едно и също - чакаме и ще обявят на страницата, като стане активна.
Чакаха края на месеца, ама здраве да е.
Утре активирам с кефффф
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
От днес сутринта съм с еСИМ. Смених си картата рано-рано. Оказа се, че съм първия “горд собственик” на есим в Бургас. Поне така ми казаха.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
И колкото и да е рано за мнение, все пак първия ден как беше обхват, интернет, чуваемост и т.н.?
А1 вече предлага eSIM
Дано и Теленор да го пусне скоро
@algor, няма никаква разлика. Всичко си е както преди. Удобството е, че можеш да деактивираш профила с един клик и да го активираш отново. Изглежда е важно да си запазиш кода, при евентуална смяна с друг вграден сим
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
След като ти дават eSIM, веднаха ли се инактивира nanoSIM-a ти. Имам впредвид ще можаш ли да активираш eSIM използвайки МБ от плана си със старата ти вече NanoSIM-ка? И другият ми въпрос е дали ще можеш да си запазиш QR кода на снимка за бъдещо използване или имз защита и ще може да се активира само от даденото ти листче? Удобно би било ако използваш друга еСИМ да я изтриеш и лесно да добавиш старата. Или ако не е деактивирана nanoSIM след изтриване на eSIM да ползваш пак нея.
@shemesh, да веднага се деактивира. Активирах новата, използвайки хотспота в магязина. Но има опция и двете да останат активни - като екстра сим. Но тя се заплаща допълнително. Никога не съм ползвал тази услуга, пък и си мисля, че няма логика да могат да са в вдин и същи апрат.
Относно кода на снимка - нямам идея. Аз си запзих картончето. Ама ми даде хубава идея и да го снимам за всеки случай.
П.С. Смяната на картата е 10 лв, дори и смяната “заради ппвреда”, вече се заплаща 5 лв.
Относно кода на снимка - нямам идея. Аз си запзих картончето. Ама ми даде хубава идея и да го снимам за всеки случай.
П.С. Смяната на картата е 10 лв, дори и смяната “заради ппвреда”, вече се заплаща 5 лв.
Последна промяна от NSWDG на 29 окт 2019, 16:44, променено общо 1 път.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Аз пък от 7-8 часа ползвам услугата и към меко казано впечатлен - коренна разлика има с досегашното ползване през годините.
Кристално ясна чуваемост, с която силата на слушалката ми е намалена до края и пак гласът на отсрещния все едно е до мен.
Интернета лети и пътьом направих 2-3 спийдтеста, като показанията са между 100 и 200 мегабита, а до сега повече от 40 до макс 50 никога не ми е показвало.
Обхвата не е падал под 5 чертички, като се има предвид, че VoLTE ми е изключено от настройките.
Това само с една карта, а довечера ще си преместя и другата, но за сега съм перфектно доволен и все едно ползвам друг апарат.
Ще ми е интересно да прочета и други мнения на хора, които активират услугата.
Последна промяна от algor на 29 окт 2019, 16:56, променено общо 1 път.