Пълни глупости си написал, точно обратното на реалността. Теленор са най-зле и с 2Г дори и масово не можеш да разчиташ на обхват извънградско. А А1 не съм засичал място, където те да нямат поне 3Г, пък другите да имат. Сигурно има тук-там някое такова място, но при всички случаи Теленор цялостно са най-зле, то и по картата си личи.bomobilebulgaria написа: ↑25 ное 2020, 17:34@NSWDG
Пълен леш е мрежата. Като излезеш от големия град и обхвата е пълен леш, скоростите са най-малко на половина на теленор и виваком, навсякъде. Преди 4Г-то вкъщи имах пълен обхват, след 4Г-то търся място на телефона къде да го поставя за да има поне 2 чертички (GSM/2G), преди 4Г-то обикалях по чукарите с пълен обхват, сега не могат да ми се обадят. Истински късмет извадих преди две години, че от яд минах на Теленор, защото не давах да чуя за тях, а в момента го определям като най-добрия ми ход относно мобилните оператори от десетилетие насам.
А1 в момента са като оператор, който тепърва изгражда своята мрежа извън градовете, а в самият град не смогват на скорост, но поне обхват имат като останалите два оператора. Дойде време за 5G на тях им хрумна за VoLTE.
Който е доволен да си ги ползва, аз съм аут към днешна дата от тяхната мрежа, остана още месец.
Скоро имаше новина и че щели да наблегнат на дигитални услуги...тоест мрежата както дойде, хич нямат намерения да подобряват нищо, явно. Дори за 5Г нищо не се чува. Не, че има смисъл от него на този етап, но е показателно, че не са стигнали до никъде и там.